Ofte stillede spørgsmål - Aalborg Rygklinik

Ofte stillede spørgsmål

HVOR MANGE BEHANDLINGER SKAL JEG HAVE?

Diskusprolaps i lænd eller nakke, normalt 4 konsultationer.
Spinalstenose, normalt 3 konsultationer.
Andre problemstillinger med analyse af dit problem og en grundig instruktion i øvelser, der hjælper skaden til at hele og begrænser eller fjerner dine smerter, strækker sig normalt over 2-6 konsultationer.

HVAD KOSTER BEHANDLINGERNE?

Du finder prislisten her.

SKAL JEG HAVE EN HENVISNING FRA MIN LÆGE?

Det er ikke nødvendigt at have en henvisning fra din læge, for at blive undersøgt og behandlet på Aalborg Rygklinik.

FÅR JEG TILSKUD FRA DET OFFENTLIGE?

Der gives kun offentligt tilskud til behandling af visse slags lidelser. Se nærmere information her.

GIVER SYGEFORSIKRINGEN DANMARK TILSKUD?

Medlemmer af Sygesikringen Danmark får et tilskud på 133 kroner til første konsultation og 88 kroner til opfølgende konsultationer. Husk at oplyse at du er medlem af Sygeforsikringen Danmark, ved din første konsultation.

MIT FORSIKRINGSSELSKAB BETALER FOR BEHANDLINGEN, MEN HVORDAN FUNGERER DET?

En række forsikringsselskaber, herunder også sundhedsforsikringer, giver tilskud til fysioterapi. Kontakt dit forsikringsselskab, for at høre hvor meget de giver i tilskud. Vær opmærksom på at du selv betaler for behandlingen i første omgang, og derefter afregner du tilskuddet med dit forsikringsselskab.

KAN DU HJÆLPE MIG?

Jeg har også brug for at undersøge din ryg, og teste hvordan smerterne reagerer på forskellige bevægelser, før jeg kan sige om jeg kan hjælpe dig. Min hjælp afhænger også af, hvilke forventninger og ønsker du har til min hjælp. Du har mulighed for at tage en enkel screeningtest, og få svar på om jeg kan hjælpe dig – klik her.

KAN JEG FÅ VEJLEDNING VIA TELEFON ELLER EMAIL?

Min hjælp og vejledning af dig, er baseret på en længere personlig samtale samt en grundig undersøgelse af din ryg og dine smerter. Derfor er det helt optimale udgangspunkt for at hjælpe og vejlede dig, at du bestiller en tid på klinikken. Alternativt kan jeg tilbyde samtale og vejledning via Skype / Whatsapp / Facetime. Find mere information – klik her.

HVOR FINDER JEG DE ØVELSER JEG HAR KØBT ONLINE?

Find dine øvelser ved at logge ind på “MIN KONTO” med dit brugernavn og den adgangskode du har fået tilsendt.

GODE FYSIOTERAPEUTER ANDRE STEDER I DANMARK

Hvis du har brug for hjælp, men det ikke er praktisk muligt for dig at komme til Aalborg, finder du her en liste over dygtige ryg-fysioterapeuter i Danmark. Klik her.