Hjælp til øvelser købt på hjemmesiden - Aalborg Rygklinik

Hjælp til øvelser købt på hjemmesiden

Hvordan fungerer det?

Øvelsesprogrammet du køber adgang til, er tilgængeligt for dig, så snart vi har modtaget din betaling via NETS Danmark. Du får direkte adgang til din egen personlige side med dit øvelsesprogram, under MIN KONTO.

Hvor finder jeg de øvelser jeg har købt?

Du skal logge ind med dit brugernavn eller email, og din adgangskode, under menuen MIN KONTO. Herefter finder du dit øvelsesprogram, ved at klikke på menuen “Mine øvelser”, i menuen til venstre. Du skal være logget ind for at kunne se denne menu.

Hvordan får jeg brugernavn og adgangskode?

Du modtager en email med link til din profil, brugernavn og adgangskode, så du altid kan logge ind på MIN KONTO, og få direkte adgang til dit program.

Jeg har ikke modtaget nogen email fra jer

Tjek om emailen skulle være havnet i spam-filteret i dit mailprogram, og vær sikker på at du anvender den emailadresse du har oprettet dig med da du købte dit øvelsesprogram.

Mit brugernavn duer ikke

Indtast korrekt brugernavn. Dit brugernavn er den emailadresse du angav da du købte øvelsesprogrammet.

Jeg vil gerne ændre min adgangskode

Når du er logget ind på “MIN KONTO”, kan du lave din adgangskode om under menuen “Min profil og adgangskode”.

Jeg har mistet min adgangskode

Du får en ny adgangskode ved at indtaste din email eller brugernavn her.

Kan jeg få individuel og personlig vejledning?

Har du brug for individuelt tilpasset vejledning, kan du bestille tid til undersøgelse og vurdering på Budolfi Privathospital på telefon 70 11 11 66.

Tekniske spørgsmål

Har du tekniske spørgsmål i forhold til at logge ind på dit øvelsesprogram, er du meget velkommen til at kontakte os på email.

Mit øvelsesprogram er ikke tilgængeligt

Dit øvelsesprogram er først tilgængeligt når din betaling er gennemført. Har du betalt med Mobilepay så kontrollér at du har godkendt betalingen i din Mobilepay-app, og at din MobilePay-app er opdateret til den nyeste version. Har du betalt med Visa- eller Dankortkort, så kontroller at du har godkendt betalingen med MitID.

Kontakt os på email

Har du problemer eller spørgsmål i forbindelse med adgang til de øvelser du har købt her på siden, så kontakt klinikken på email.