Hjælp til øvelser købt på hjemmesiden - Aalborg Rygklinik

Hjælp til øvelser købt på hjemmesiden

Hvordan fungerer det?

Øvelsesprogrammet du køber adgang til, er tilgængeligt for dig, så snart vi har modtaget din betaling via NETS Danmark. Du får direkte adgang til din egen personlige side med dit øvelsesprogram, under MIN KONTO.

Hvor finder jeg de øvelser jeg har købt?

Du skal logge ind med dit brugernavn eller email, og din adgangskode, under menuen MIN KONTO. Herefter finder du dit øvelsesprogram, ved at klikke på menuen “Mine øvelser”, i menuen til venstre. Du skal være logget ind for at kunne se denne menu.

Hvordan får jeg brugernavn og adgangskode?

Du modtager en email med link til din profil, brugernavn og adgangskode, så du altid kan logge ind på MIN KONTO, og få direkte adgang til dit program.

Jeg har mistet min adgangskode

Du får en ny adgangskode ved at indtaste din email eller brugernavn her.

Kan jeg få individuel og personlig vejledning?

Produktet du køber her er et øvelsesprogram, som også indeholder skriftlig vejledning. Har du brug for en personlig og individuelt tilpasset vejledning i, så er du velkommen til at bestille tid til undersøgelse og vejledning på klinikken.

Tekniske spørgsmål

Har du tekniske spørgsmål i forhold til at logge ind på dit øvelsesprogram, er du meget velkommen til at kontakte os på email.

Kontakt os på email

Har du problemer eller spørgsmål i forbindelse med adgang til de øvelser du har købt her på siden, så kontakt klinikken på email.