Diskusprolaps,  Iskias

Fysioterapi-øvelser der fjerner iskias-smerter og diskusprolaps

Aalborg Rygklinik har 22 års erfaring i behandling iskias og diskusprolaps. Øvelsesprogrammerne er delt op i enkle trin, med video og instruktion i effektive øvelser som lindrer og fjerner smerter.

Online øvelsesprogrammer

MORTEN FREDERIKSEN, VALBY

*****

Øvelserne hjalp med det samme, og i løbet af få dage kunne jeg igen sove normalt om natten. I løbet af en uge var jeg næsten helt smertefri. Jeg kan kun anbefale at man køber pakken med de her øvelser. De har hjulpet rigtigt godt på min diskusprolaps.

BJARNE KRAMER, VIBORG

*****

Jeg har haft stor gavn af øvelsesprogrammet her. Fra start henviste min læge mig til en almindelig fysioterapeut, for at jeg skulle behandles for en discusprolaps. Jeg blev godt nok ikke skannet, men han var meget sikker på at der var en discusprolaps. Efter behandling i seks uger var der slet ingenting sket med smerterne, og jeg savnede også at få nogle ting jeg selv kunne gøre. Heldigvis fandt jeg frem til programmet her, og til Aalborg Rygkliniks hjemmeside. Siden har virkeligt meget brugbar viden om discus. Jeg har fulgt programmet her, og er helt på toppen igen. Det var rigtigt trygt og godt at træne med øvelserne, og mærke hvordan kroppen kom til at fungere og blive stærkere. Jeg gemmer programmet til hvis discusprolapsen skulle bryde op igen, men jeg kan forstå at det ikke er så sandsynligt. Tak for et godt program, og for en virkelig god hjemmeside.

SIMON M. ANDERSEN, HERNING

*****

I 4 måneder har jeg været helt magtesløs overfor den diskusprolaps jeg døjede med. Med øvelsesprogrammet her, fik jeg ikke bare et effektivt værktøj til at bekæmpe smerterne med. Jeg fik også en plan at gå frem efter. De forklaringsvideoer der ligger, gav mig svar på det meste af min tvivl. Det program her har haft ubeskrivelig værdi for mig, og idag er jeg ovre diskusprolapsen. Jeg kan sove om natten igen, jeg kan jogge igen, og jeg kan passe mit job. Tak for hjælpen Aalborg Rygklinik.

Fysioterapeut Martin Melbye, Aalborg Rygklinik, er medforfatter af Sundhedsstyrelsens Nationale retningslinier for behandling af nerverodstryk på grund af diskusprolaps. Han underviser fysioterapeuter i ind- og udland.

Sådan fungerer det

Så snart du har købt adgang, ligger dit program klar under menuen MIN KONTO. Find det program der passer til din skade, og start behandlingen med det samme.