Iskias-smerter i venstre ben - smertelindrende øvelsesprogram - Aalborg Rygklinik

Iskias-smerter i venstre ben – smertelindrende øvelsesprogram

(17 kundeanmeldelser)

199,00 kr.

Få øvelser der lindrer dine iskias-smerter.

Videoer med de to bedste øvelser til smerter fra en klemt iskiasnerve. Start behandlingen når det passer dig. Øvelserne er tilgængelige for dig, med det samme, under menuen MIN KONTO.

Programmet indeholder de fysioterapi-øvelser, der virker hurtigt og bedst på de fleste af mine patienter med denne type lidelse.

Beskrivelse

Smertelindrende øvelser ved smerter fra en klemt iskias-nerve.

Køb direkte adgang til øvelsesprogrammet, og start din behandling når det passer dig.

Øvelsernes virkning

Øvelserne anvendes til at reducere og fjerne smerter fra en klemt iskiasnerve.

Køb øvelsesprogrammet hvis…

 • Du generes af iskias-smerter i din venstre balde, lår eller ben.
 • Du vil have de to bedste øvelser til smertelindring.

Øvelsesprogrammet indeholder

 • Video med instruktion i to smertelindrende øvelser.
 • Præcis angivelse af hvor ofte øvelserne skal udføres.
 • Øvelserne har en direkte og lindrende virkning på den klemte nerve.
 • Kan udføres i dit hjem.

Sådan fungerer det

 • Når du har betalt for øvelsesprogrammet med Mobilepay, betalingskort eller PayPal, får du en email med dit personlige log-in til dit øvelsesprogram.
 • Det eneste du skal bruge er en computer, smartphone eller tablet. Øvelserne ligger online, under menuen MIN KONTO, her på min hjemmeside.

17 anmeldelser af Iskias-smerter i venstre ben – smertelindrende øvelsesprogram

 1. Jannie Severin

  Købte øvelserne igår. Smertefri idag. Kan anbefales.

 2. Marianne Sunesen

  Øvelserne er rigtige gode, og tager mine smerter.

 3. Joan M. Petersen

  Virkeligt godt program. Ville have været hos fysioterapeut, men hun har lukket på grund af corona-virus. Øvelserne her tager smerterne. Hurra og tak for hjælpen. Mbh Joan, Billund

 4. Thomas L.

  Hjalp godt og hurtigt på iskias-smerter der jagede fra min balde og ned i låret.

 5. Tanja Linnemann

  Det her øvelsesprogram fik mig på ret køl igen, indenfor få dage. Jeg havde været virkeligt meget generet af ondt i iskias i balden, og det var virkeligt smertefuldt og besværligt at komme igennem dagen. Med det samme kunne jeg mærke hvordan øvelserne fik jagene til at lette og gradvist gå væk. Virkeligt en stor lettelse at jeg selv kun få smerterne til at tage af.

 6. Thomas Moesgaard

  100% succes med de øvelser her. Kan kun viderbringe anbefaling om at bruge dem hvis man har ondt i iskias nerven.
  Hilsen Thomas, Skanderborg

 7. Holger Rasmussen

  Øvelserne begyndte at virke med det samme. Er bare lidt ærgelig over at have gået i en måned før jeg fandt dem, men det er jo ikke jeres skyld 🙂

 8. Karina O.

  Øvelserne har også hjulpet rigtigt godt på smerterne i min iskias, men jeg skulle altså træne med øvelsen i 2 dage før de begyndte at hjælpe. Ellers rigtige gode øvelser, som er nemme at lave derhjemme.

 9. Morten L (verificeret ejer)

  Effektiv og billig måde at få iskias til at gå væk. Tak for øvelserne!

 10. Steen Kristensen

  Fremragende øvelser, som hurtigt hjalp på smerterne i ischias-området.

 11. Kenneth Jakobsen

  Anbefaler øvelserne. De virker godt. Har taget smertefuld ischias på mig på en nem måde. Smart øvelsesprogram. Nemt at bruge. Vh Kenneth

 12. Karin Boje

  Jeg er glad for at min veninde viste mig den her side. Øvelserne har allerede fjernet min iskias. Det er 8 uger jeg har haft ondt, og det tog 3 dage at få smerterne til at gå væk. Kan kun anbefale at man prøver de her øvelser. Det gør ikke engang ondt når man laver dem.
  Hilsener Karin B, Skodsborg

 13. Jens Mose

  Tak for nogle virkeligt effektive og gode øvelser. De smerter i iskias jeg har døjet med, var lige ved at tage pippet fra mig. Ud over at smerterne var utroligt generende, så gjorde de det vanskeligt for mig at gå på arbejde. Det var også meget frustrerende at de behandling jeg har prøvet, ikke rigtigt virkede på smerterne. Heldigvis fandt min kone det her øvelsesprogram, og det virkede med det samme. Efter 8-10 dage var smerterne gået helt over, og min dagligdag er normal igen. Jeg er rigtigt glad for at det ovenikøbet kunne klares med noget træning, sådan at jeg selv kunne klare problemerne.

 14. Chris Petersen

  Programmet er meget enkelt og nemt at følge. Træningen begyndte at virke allerede på dag 2, hvor smerterne i min iskias begyndte at blive meget mindre. Jeg har haft ondt i den i næsten tre måneder, og efter to ugers træning var de gået helt væk. Det er jeg meget glad for.
  Chris Petersen, Odense

 15. Erik J.

  Tak for nogle gode og virkningsfulde øvelser. Det tog mig ikke lang tid at få bugt med smerterne, ved hjælp af programmet her. Mvh Erik J., Holte

 16. Kristian L

  Tak for de gode øvelser.
  Mvh Kristian

 17. Jane S.

  Det her øvelsesprogram fik mig på ret køl igen indenfor få dage. Jeg havde været virkeligt meget generet af ondt i iskias i balden. Det var meget smertefuldt og besværligt at komme igennem dagen. Med det samme kunne jeg mærke hvordan øvelserne fik jagene til at lette og gradvist gå væk. En stor lettelse at jeg selv kun få smerterne til at tage af.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Du kunne også være interesseret i...