Iskias-smerter i højre ben - smertelindrende øvelsesprogram - Aalborg Rygklinik

Iskias-smerter i højre ben – smertelindrende øvelsesprogram

(15 kundeanmeldelser)

199,00 DKK

Få øjeblikkelig lindring af dine iskias-smerter.

Videoer med de to bedste øvelser til smerter fra iskias. Start behandlingen når det passer dig, og opnå bedring indenfor få timer. Øvelserne er tilgængelige for dig, med det samme, under menuen MIN KONTO.

Beskrivelse

Fjern smerter fra en klemt iskias-nerve, med to nemme og effektive øvelser.

Køb direkte adgang til øvelsesprogrammet, og start din behandling når det passer dig.

Øvelsernes virkning

Opnå en umiddelbar bedring af iskias-smerter fra en klemt iskiasnerve.

Køb øvelsesprogrammet hvis…

 • Du generes af iskias-smerter i din højre balde, lår eller ben.
 • Du vil have de to bedste øvelser til hurtig smertelindring.

Øvelsesprogrammet indeholder

 • Video med instruktion i to smertelindrende øvelser.
 • Præcis angivelse af hvor ofte øvelserne skal udføres.
 • Øvelserne har en direkte og lindrende virkning på den klemte nerve.
 • Kan udføres i dit hjem.

Sådan fungerer det

 • Når du har betalt for øvelsesprogrammet med Mobilepay, betalingskort eller PayPal, får du en email med dit personlige log-in til dit øvelsesprogram.
 • Det eneste du skal bruge er en computer, smartphone eller tablet. Øvelserne ligger online, under menuen MIN KONTO, her på min hjemmeside.
 • Du har adgang 24 timer i døgnet, alle ugens dage, så ofte og så længe du har brug for det.

15 anmeldelser af Iskias-smerter i højre ben – smertelindrende øvelsesprogram

 1. Egon Rødsgaard

  Øvelsen hjalp hurtigt og effektivt. Præcis som de skriver.
  Tak for hjælpen. Mvh Egon Rødsgaard, Skjern

 2. Inger Hulgaard

  Meget effektivt. Øvelsen hjalp med det samme. Her på anden dagen er jeg stort set smertefri. Når der er en lille smule smerte i iskias så fjerner øvelsen smerterne med det samme. Har ellers haft ondt i over en måned.

 3. Thomas Mikkelsen

  Super øvelser. Har nok brugt 5000 kroner på behandlinger, som ikke har hjulpet. De her øvelser tager smerterne. Er glad for endeligt selv at kunne gøre noget for det er irriterende at gå til endeløse behandlinger.

 4. Jane Fruensgaard

  Dejligt at finde øvelser der faktisk får ischias-smerter til at forsvinde. Alle de andre øvelser jeg har fået fik bare min balde og baglår til at gøre mere ondt. Har døjet med ischias i 4 måneder. Efter 4 dage med de her øvelser, er smerterne ved at være helt væk. Tak for det! Mbh Jane, Svendborg

 5. Mikkel Tanggaard

  God øvelse. Virker godt.

 6. Mikkel Thomasgaard

  Det tog et par dage inden jeg fik det bedre af de her øvelser, men så gik det til gengæld hurtigt bedre.
  Vh og tak
  Mikkel

 7. Karina Meldgaard

  De virker bare de øvelser. Klar anbefaling herfra.

 8. Lone Nicolaisen

  Hurtig bedring af iskias-smerte, som lovet. Første dag blev smerterne nok skruet ned på halv styrke, og på tredje dag gik de helt væk. Simpel løsning. Er meget tilfreds.
  Mvh Lone

 9. Sussi Lykke

  Fine nok øvelser. Men de hjalp nu ikke på min iskas.

 10. Jakob L. Mortensen

  Spot on øvelser 👌🏻 Virker på iskias-smerterne, og lindrer hurtigt.

 11. Merle Svensson

  Absolut genialt med sådan et træningsprogram, når alle landets fysioterapeuter har lukket på grund af coronavirus. Gode øvelser, og godt program. Mine iskias-problemer har stået på i laaang tid, men allerede efter et par dage blev smerterne meget bedre. Her efter knapt 5 dage, er smerterne stort set gået væk. Tak for hjælpen. Mvh Merle, Brøndby

 12. Flemming Gram

  Virkeligt effektive øvelser til at slippe for iskias nervesmerter. Efter en længere periode med iskias der trak i hele højre ben, kunne jeg til sidst næsten ikke gå ordentligt, og jeg kunne ikke bøje mig ned for at tørre mine fødder. De øvelser her har virkelig gjort en stor forskel. Smerterne er væk nu, og det er dejligt at kunne bevæge sig normalt omkring igen. Dejligt enkelt program, med nemme og gode øvelser. Bh fra Flemming

 13. Kaj C

  Er glad for at jeg fik øvelserne i det her program. Har haft kraftig smerter fra iskias-nerven i omtrent 2 år. Jeg har prøvet at holde smerterne nede med piller, men min maven kan ikke holde til medicinen længere. De her øvelser virker lige så godt som de smertestillende, men min mave kan naturligvis bedre klare øvelserne end medicinen 🙂 Iskias’en er der ikke konstant længere, og jeg kan dulme pinen med øvelse 2 fra det her program. Det er vældig rart at få lært noget der er så enkelt og så virkningsfuldt. Det er en lettelse. Hilsen fra Kaj i Hvidovre.

 14. Tine Rasmussen

  Øvelserne tog hurtigt smerterne der sad i min balle og helt ned bag i låret. Da jeg havde været smertefri i et par uger kom smerterne igen. Så skulle jeg bare lave øvelsen et par gange, og så var smerten helt væk igen. Det føles ret så godt at jeg selv kan tage sådan nogen smerter helt væk 🙂

 15. Tine K.

  En ven sendte mig et link til øvelsesprogrammet her, som jeg har brugt til at komme af med smerter i min iskiasnerve. Det var meget nemt at følge de præcise instrukser, og smerterne blev bedre med det samme. Det har taget mig knap en uge at blive helt fri for både smerter og de smertestillende tabletter.
  Tine K, Bruxelles

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Du kunne også være interesseret i...