Slip af med iskias smerter med to enkle øvelser - Aalborg Rygklinik
Iskias

Slip af med iskias smerter med to enkle øvelser

Iskias smerter kan skyldes en klemt nerve i din ryg, arvæv efter en skade eller operation, eller en medicinsk sygdom.

iskias smerter

FØRST SKAL MAN FINDE ÅRSAGEN

Behandling på Aalborg Rygklinik starter med en grundig undersøgelse af dit problem, og instruktion i øvelser og råd om, hvad du selv kan gøre for at få det godt igen. Et behandlingsforløb på Aalborg Rygklinik strækker sig typisk over 3-6 konsultationer.

DE TO BEDSTE ØVELSER TIL ISKIAS-SMERTER

Her får du de to mest effektive øvelser, jeg bruger til at fjerne smerter i iskiasnerven.

Øvelsesprogrammet indeholder de mest effektive øvelser, til at fjerne symptomerne fra en klemt iskiasnerve. Øvelsesprogrammet indeholder grundig video-instruktion. Øvelserne er tilgængelige for dig, med det samme, under menuen MIN KONTO. Køb adgang til øvelserne her.

De typiske årsager jeg ser til iskias-smerter er at nerven sidder i klemme, stivhed eller arvæv ved nerven, eller en overbelastningsskade. Disse årsager kan behandles med øvelser, træning og vejledning i hvad du skal gøre. Et typisk behandlingsforløb strækker sig over 3-6 konsultationer.

Nogle mennesker har den opfattelse at øvelser, til iskias-smerter, helst skal gøre ondt for de kan gøre godt. Den regel gælder ikke hos mig. Laver du de rigtige øvelser, så vil der ske en lindring og indenfor kort tid vil smerterne helt forsvinde. De øvelser jeg bruger til at fjerne smerter i iskias, vil ofte give en midlertidig lindring, de første gange du laver dem. Men indenfor få gange, vil der opstå en mere holdbar bedring.

VIL DU VIDE MERE?

  • Læs mere om iskias – årsager og behandling – klik her
  • Læs mere om klemte nerver på Sundhed.dk