Tre spændende kurser for fysioterapeuter i 2022 - Aalborg Rygklinik
For fagfolk

Tre spændende kurser for fysioterapeuter i 2022

I foråret 2022 holder jeg tre spændende kurser for fysioterapeuter og kiropraktorer. Kursernes formål er at give deltagerne viden og gode praktiske redskaber til at behandle, vejlede og genoptræne patienter og borgere med nerverodstryk på grund af diskusprolaps eller spinalstenose.

Undervisningen veksler mellem teori, gruppeopgaver, problemløsning og praktiske seancer med patienter. Som deltager kan du forvente et dynamisk kursus, som tager udgangspunkt i de besværligheder du har med at undersøge og behandle patienterne. Du vil blive inddraget aktivt i undervisningen.

To af kurserne afholdes i samarbejde med kommunale optræningscentre og det tredje kursus afholdes i samarbejde med neurokirurgisk afdeling.

Finder mere information og mulighed for tilmelding i nedenstående oversigt.

D. 2.-3. februar 2022, Faaborg-Midtfyns kommune

Kursus for kommunale fysioterapeuter

På dette to-dags kursus arbejder vi med at give fysioterapeuten flere arbejdsredskaber til smertebehandling og genoptræning af patienter med nerverodstryk i lænden, på grund af diskusprolaps eller spinalstenose.
Kurset afholdes i samarbejde med Faaborg-Midtfyn kommune, og er målrettet fysioterapeuter der arbejder med genoptræning i kommunen.

Mere information og tilmelding her.
D. 28. februar til 1. marts 2022, Slagelse Kommune UDSOLGT – KUN VENTELISTEPLADSER TILBAGE

Kursus for kommunale fysioterapeuter

To-dages kursus målrettet fysioterapeuter der arbejder med genoptræning og behandling af borgere der lider af degenerative ryglidelser: nerverodstryk i lænden, diskusprolaps, spinalstenose, spondylolisthese, samt langvarige rygsmerter. Vi vil drøfte såvel konservativ behandling som postoperativ genoptræning.
Kurset afholdes i samarbejde med Slagelse kommune, og er målrettet fysioterapeuter der arbejder med genoptræning i kommunen.

Kursusinformation her
D. 1.-3. april 2022, Fysioterapien Hinnerup Sundhedshus

Kursus for fysioterapeuter og kiropraktorer

Tre-dages kursus om diagnostik og behandling af diskusprolaps med nerverodstryk i nakken.
Deltagerne lærer en enkel og struktureret tilgang til at undersøge, behandle og genoptræne patienter med nerverodstryk i nakken. Kursusdeltagerne trænes i praktisk kliniske undersøgelsesmetoder og tolkning af de kliniske fund. Deltagerne trænes i at planlægge og justere et individuelt og skræddersyet genoptræningsforløb.

Mere information og tilmelding her.

Kursus på din arbejdsplads?

Jeg holder skræddersyede kurser og workshops, for kommunale træningsenheder, fysioterapiklinikker og lignende. Ønsker du et kursus eller en kortere workshop, der er tilpasset de udfordringer du har med at behandle og genoptræne patienter og borgere med ryglidelser, så kontakt mig for at høre nærmere om mulighederne.

Mvh Martin Melbye