Kikkertoperation for diskusprolaps - Aalborg Rygklinik
Nyheder

Kikkertoperation for diskusprolaps

Aalborg Universitetshospital kan nu tilbyde kikkertoperation for diskusprolaps ved hjælp af kikkert, som det eneste sted i Danmark. Den nye operationsmetode er meget skånsom, og den er særligt velegnet til at fjerne visse typer af diskusprolaps.

I aften kan du se et indslag på TV2 Nord, hvor overlæge Morten Zebitz Steiness fra Neurokirurgisk Afdeling, fortæller om den nye operationsmetode.

Se indslaget her

Fik du ikke set indslaget på TV2 Nord, kan du se det her.

En kikkertoperation for diskusprolaps kan være den bedste løsning, i de tilfælde hvor du har haft funktionshæmmende smerter i dit ben i mere end 3-4 måneder, og smerterne er ikke blevet bedre på trods af målrettet behandling med de rigtige øvelser og smertestillende medicin. I Nordjylland foretages operation for diskusprolaps, på neurokirurgisk afdeling på Aalborg Universitetshospital. Afdelingen råder over det mest moderne udstyr, og afdelingens personale er professionelle og samvittighedsfulde. Jeg vil gøre mit yderste for at du kan få det godt, uden en operation. Jeg har dog arbejdet med diskusprolapser længe nok til at vide, at mine evner ikke rækker til at kurere alle mine patienter.

LÆS MERE

HER ER ØVELSERNE DER SPARER DIG FOR OPERATION

I dette online øvelsesprogram får du grundig videoinstruktion, i de øvelser der letter trykket der hvor diskusprolapsen klemmer på din nerve til benet. Øvelserne bruges til at fjerne smerterne, og få nerven til at hele. Øvelsesprogrammet indeholder også optrænende øvelser, der stimulerer helingen af skaden.