Diskusprolaps i lænden - smertelindrende øvelser og optræning online - Aalborg Rygklinik

Diskusprolaps i lænden – smertelindrende øvelser og optræning online

(28 kundeanmeldelser)

399,00 kr.

Få dit aktive og smertefri liv tilbage, med dette online øvelsesprogram. Programmet er bygget op i 4 trin. Øvelserne bruges til at lindre og fjerne smerterne, samt at genoptræne din krop og stimulere helingsprocessen ved en diskusprolaps i lænden. Få svar på de 15 mest gængse tvivlsspørgsmål. Så snart du har købt adgang, ligger dit program klar under menuen MIN KONTO.

Få konkrete løsninger på:

 • Hvilke øvelser er gode at lave?
 • Hvad må jeg og hvad må jeg ikke?
 • Hvad kan jeg selv gøre, for at slippe over diskusprolapsen hurtigst muligt?

Øvelserne er målrettet til behandling af nerverodstryk, på grund af diskusprolaps i lænden. Programmet indeholder de fysioterapi-øvelser, der virker hurtigt og bedst på de fleste af mine patienter med denne type lidelse.

Beskrivelse

Øvelsesprogrammet er målrettet til behandling af nerverodstryk, på grund af diskusprolaps i lænden.

Køb direkte adgang til øvelsesprogrammet, og start din behandling når det passer dig. Øvelserne er enkle, og kan udføres i dit hjem. Programmet er bygget op i fire trin, der løber over otte uger.

Få dit aktive og smertefrie liv tilbage

Øvelsesprogrammet  indeholder to effektive øvelser, der fjerner smerter fra en diskusprolaps i lænden, samt ni genoptræningsøvelser der hjælper skaden til at hele. På den måde kommer du hurtigere i gang med dine dagligdags aktiviteter, motion, fritidsinteresser og job.

Køb øvelsesprogrammet hvis…

 • Du har smerter, snurren eller summen, der stråler ned i dit lår eller ben.
 • Du vil gerne lære de rigtige øvelser, som har en gavnlig virkning.
 • Du vil gerne være sikker på at du gør de rigtige ting.
 • Du har brug for vejledning i hvordan du skal forholde dig til skaden, og til smerterne.

Behandlingsprogrammets indhold

Øvelsesprogrammet er bygget op i 4 trin over 8 uger:

 • Videoinstruktion i to øvelser der reducerer og fjerner smerterne, og gør det lettere for skaden at hele.
 • Videoinstruktion i genoptræningsøvelser, der bliver gradvist mere krævende, så din skade stimuleres til at hele gradvist.
 • Instruktion i hvor ofte og hvor længe du skal udføre øvelserne.
 • Anvisning af hvordan du bedst kan sidde, stå, samt ligge ned.

Desuden får du forklaring på:

  • Hvordan og hvorfor en diskusprolaps opstår.
  • Hvordan træning påvirker helingsprocessen.
  • Hvorfor det er vigtigt at du holder dig aktiv.
  • Hvad du skal gøre hvis smerterne bliver værre.
  • Hvor meget du må motionere, lave husligt arbejde, lave fritidsaktiviteter og om du kan starte på job.
  • Hvilke typer medicin der kan hjælpe på smerterne og helingen.
  • Hvordan du genoptræner dropfod og svækkede lægmuskler.
  • … og meget mere.

Sådan fungerer det

 • Når du har betalt for øvelsesprogrammet med Mobilepay, betalingskort eller PayPal, får du en email med dit personlige log-in til dit øvelsesprogram.
 • Det eneste du skal bruge er en computer, smartphone eller tablet. Øvelserne ligger online, under menuen MIN KONTO, her på min hjemmeside.

28 anmeldelser af Diskusprolaps i lænden – smertelindrende øvelser og optræning online

 1. Lars Eriksen

  Kanon øvelsesprogram. I løbet af få dage kunne jeg gå normalt. Efter en uge var jeg helt smertefri. Fede videoer med svar på de ting der bekymrede mig. Helt kanon godt. Vh Lars, Virum

 2. Marius T.

  Rart at få den her hjælp og instruktion i, hvad jeg selv kunne stille op for at komme over min diskusprolaps. Øvelsesprogrammet har været en virkelig stor hjælp for mig, og nu er jeg ude på den anden side, så at sige. Øvelserne begyndte at hjælpe med det samme, og så var det bare trygt at vide at det var de rigtige øvelser. Mvh og tak, Marius

 3. Sofie Green

  Fuldstændigt genialt med sådan et program, i disse corona-tider. Virkeligt godt øvelsesprogram, og fede videoer der svarer på de spørgsmål og bekymringer jeg havde. Kan klart anbefale træningsprogrammet.
  Mange tak, og godt arbejde Aalborg Rygklinik 👍🏻 Vh Sofie, Kalundborg

 4. Jakob Fischer

  Godt og logisk øvelsesprogram, som jeg har haft stor gavn af. Kan klart anbefales.

 5. Karin Mikkelsen

  Tak for en godt og velbeskrevet øvelsesprogram. Det har været en stor hjælp for mig. Jeg kan godt lide at programmet er opbygget i enkle trin. Det gør det overskueligt at følge, når man har meget ondt. Lindringen fra de første øvelser hjalp mig med det samme. Da jeg kom i gang med optræningen af mine muskler, gik det endnu hurtigere fremad. Tak for hjælpen! Mvh Karin, Vordingborg.

 6. Jan Bloch

  Godt øvelsesprogram, som har hjulpet mig igennem en diskusprolaps. Øvelserne begyndte med det samme at få smerterne i ro. Muskeltræningsøvelserne hjalp på at jeg bedre kunne bruge mit ben, og bevæge mig omkring på mere normal vis.
  Jan Bloch, Espergærde

 7. Karen Mortensen

  Super dygtig fysioterapeut. Det her har været så god en hjælp til mine diskusprolapser. Vil helt klart anbefale øvelsesprogrammet. Gode øvelser der hjælper og gode forklaringer.
  Karen Mortensen, Thisted

 8. Kenny Hansen

  Meget logisk opbygget program. Øvelserne hjalp desværre ikke nok på min prolaps.

 9. Jan Karlsen

  Der er lidt for langt her fra Valby og til Aalborg Rygklinik, men det gør ikke så meget nu. Efter 2 uger med de her øvelser, har jeg ikke ondt ned i mit ben længere. Min læge havde indstillet mig til operation, men det kommer slet ikke på tale nu. Jeg kan virkelig kun anbefale de her øvelser til en diskusprolaps. Mvh en glad mand fra Valby

 10. Kirsten L.

  Jeg er rimeligt begejstret for at I har lagt det her behandlingsprogram ud på jeres hjemmeside. Det er fedt at få øvelser og vejledning, på et højt fagligt niveau, og så til den pris. Jeg er selv fysioterapeut, og har været uheldig at få en lumbal diskusprolaps mellem L5 og S1 på højre side. Jeg har ikke selv forstand på at behandle rygproblemer, og jeg bor langt fra Aalborg Rygklinik. Det her selvbehandlings-program er simpelthen genialt for mig. Vil anbefale det til alle.
  Venlige hilsener, Kirsten L.

 11. Ingelise O.

  I de 2 måneder jeg har været sygemeldt med min diskusprolaps, har jeg fulgt Aalborg Rygkliniks hjemmeside og Facebook. Efter jeg startede med de øvelser her, er det virkeligt gået fremad. Tak for øvelserne og for alle de gratis gode råd og information på jeres hjemmeside. Med venlige hilsener, Ingelise fra Esbjerg.

 12. Lise Hansen

  Det her øvelsesprogram reddede simpelthen min ryg fra en operation. Efter 8 måneder med smerter non-stop i mit højre ben, og utallige behandlinger hos kiropraktor og fysioterapeut, fandt jeg det her program. Jeg har søgt en masse information på nettet, og fandt frem til denne hjemmeside, hvor jeg har læst alt hvad der står om diskusprolaps. Lægen på sygehuset sagde at min diskusprolaps var stor. Han ville tilbyde mig en operation. I stedet fandt jeg frem til det her øvelsesprogram. Programmet var nemt at følge, og øvelserne er meget overskuelige. Da jeg havde trænet i nogle få dage, blev smerterne mindre og min fod holdt op med at sove. Efter fire uger var smerterne helt væk, og nu skal jeg ikke opereres 🙂 Tak for øvelsesprogrammet, og fordi jeg kom på benene igen. Vh Lise

 13. Mark N

  Øvelserne i programmet er egentligt ret gode. Programmet er fint struktureret og overskueligt. Øvelserne og træningen hjalp desværre ikke nok på min discus prolaps. Nu har jeg valgt at blive opereret. Aalborg Rygklinik var hurtige og venlige til at svare på email når jeg skrev.

 14. Janne Kristoffersen

  De øvelser her og alle de gratis råd og tips jeg har fået her på hjemmesiden, har hjulpet mig mere end 12 gange hos min egen fysioterapeut. Allerede efter få dage med træningen her, gik smerterne i ro. Det er dejligt at det kun er 1 eller to øvelser jeg skulle lave ad gangen. Jeg kunne mærke forbedring for hver gang. Har “kun” givet 5 stjerner. Ville ellers gerne have givet flere 🙂
  Mvh Janne Kristoffersen, Nykøbing F.

 15. Lars Olsen

  Jeg har fået mere ud af det her øvelsesprogram, end jeg har fået for de 5.000 kroner jeg har brugt på behandling de sidste tre måneder. Jeg har fulgt programmet i fjorten dage, og der sket rigtig meget godt i den tid. Smerterne fra prolapsen er blevet meget mindre nu. Jeg sidder ned og spiser sammen med familien igen, jeg er næsten helt fri for at tage smertetabletter og jeg kan gå en rimeligt lang tur igen. Jeg er meget glad for at have de her øvelser.

 16. Jonas Højer

  Rigtigt godt program. Jeg ved godt det kommer til at tage tid inden jeg er 100% på toppen igen, men øvelserne her fjerner smerter og snurren i mit ben og min fod. Så det er rigtigt dejligt. Kunne I eventuelt lægge noget på hjemmesiden om hvilke sportsgrene der er gode til at styrke ryggen efter en diskusprolaps?
  Mvh Jonas, Hillerød

  • Martin Melbye

   Jo, det vil jeg gerne skrive noget om Jonas. Tak for din besked. Mvh Martin Melbye, Fysioterapeut

 17. Lene N

  Perfekt med det her program med øvelser, her i sommerferien hvor man ikke kan komme til en god fysioterapeut. Øvelserne virker godt på smerterne, og mit ben er også ved at blive stærkere. Vil også gerne sige tak for en god hjemmeside Aalborg Rygklinik. Jeg har fundet masser af nyttig information her.

 18. Jette Mølgaard

  Der er virkelig meget hjælp for pengene her, og jeg har haft stor glæde af programmet. Øvelserne begyndte at fjerne smerterne fra første dag. Træningsøvelserne var overskuelige og gode, og videoerne gav mig svar på mine spørgsmål. Jeg har set dem mange gange 😄 og de har hjulpet mig, når jeg kom i tvivl eller blev bekymret. Nu er jeg ovre prolapsen, og programmet her har været er virkelig stor hjælp. Tak! Mvh Jette

 19. Martin Svensson

  Takket være de her øvelser, er jeg nu i bedring med min discus prolaps. Jeg har haft nervesmerter fra discus i 5 måneder. Jeg har ikke kunnet få svar på hvad jeg kunne gøre få det bedre. Øvelserne i programmet her begyndte meget hurtigt at afhjælpe smerter og sovende snurren i mit ben. Programmet har også givet mig en særdeles håndfast og simpel fremgangsmåde, så jeg selv kan arbejde aktivt på at få det bedre. Jeg har det rigtig meget bedre, end da jeg gik i gang med træningen for 2 uger siden siden. De videoer der ligger i programmet, og på Aalborg Rygkliniks hjemmeside, har givet mig svar på de ting jeg har været bekymret for. Blandt andet var det rart at få svar på, hvorfor smerterne ind imellem kan blusse op og blive kraftigere. Og så er det jo en gave, at have nogle meget enkle øvelser, der virker til at få smerterne til at falde til ro igen. Jeg vil også anbefale øvelsesprogrammet fordi det er så overskueligt. Det er dejligt at man faktisk kun skal træne med en eller to øvelser ad gangen. Tak for hjælpen. Vh Martin Svensson, Svendborg

 20. Mary Jacobsen

  Sådan set et godt øvelsesprogram, men det hjalp desværre ikke på mine smerter. Aalborg Rygklinik var hurtige og fine til at svare mig på email da jeg skrev med et spørgsmål. Tak for det. Vh Mary Jacobsen, Hillerød

 21. Morten Frederiksen

  Øvelserne hjalp med det samme, og i løbet af få dage kunne jeg igen sove normalt om natten. I løbet af en uge var jeg næsten helt smertefri. Jeg kan kun anbefale at man køber pakken med de her øvelser. De har hjulpet rigtigt godt på min diskusprolaps. Mvh Morten Frederiksen, Valby

 22. Frank H

  Hej Martin
  Jeg købte dit øvelsesprogram 8. marts 2022 og må sige at det hjalp mig helt utrolig meget. Efter få dage kunne jeg være oppe i mere end de 5 min. der tidligere var max før smerterne i mit venstre ben blev uudholdelige. Langsomt gik det fremad og i midten af maj kunne jeg vende retur til mit job, ganske vist kun 5 timer dagligt. Der har til tider været kortvarig (1 dags tid) påvirkning af nerver i form af føleforstyrrelser, og derudover træthed omkring lænden men det har hver gang formentligt kunne tilskrives at jeg har været lidt for aktiv. Ellers går jeg ture så meget jeg kan, dog stadig kortere ture, og holder mig igang med dagligdags gøremål, dvs. handle ind, støvsuge mv. Ellers bruger jeg øvelsen i dit program med dagligt at bevæge lænden siddende på kanten af en stol.
  Mvh.
  Frank

 23. Charlotte Friis

  Det her program var bare lige hvad jeg havde brug for. Enkle og let tilgængelige øvelser og træning. De smertelindrende øvelser dæmper mine smerter rigtigt godt, og træningen for min ryg og ben går super fint. Jeg har to diskusprolapser helt nederst i min ryg, og lægerne tør ikke operere mig, siger de. Jeg skal selv træne dem væk, og det vil jeg jo også helst. Det andet træning jeg har prøvet, gjorde bare smerterne meget værre, og jeg var faktisk ved at være lidt ude i tovene, med bekymringer for hvordan det skulle gå mig. Nu har jeg de her øvelser som faktisk hjælper på smerterne. Det er bare fantastisk. Jeg er simpelthen så glad for at det kan lade sig gøre, og så med nogle øvelser der er så enkle og overskuelige.

 24. Line Christoffersen

  Jeg er meget begejstret for at have fået det her øvelsesprogram, og jeg vil også gerne sige tak for alle de gode artikler I lægger på hjemmesiden. Når man er sygemeldt med en diskusprolaps, så finder man ud af at det er svært at få en god viden og vejledning, men det har jeg fundet her. Tak. Øvelserne er gode, og virker helt vildt godt på mine smerter.
  Mvh Line Christoffersen, Tønder

 25. Bjarne Kramer

  Jeg har haft stor gavn af øvelsesprogrammet her. Fra start henviste min læge mig til en almindelig fysioterapeut, for at jeg skulle behandles for en discusprolaps. Jeg blev godt nok ikke skannet, men han var meget sikker på at der var en discusprolaps. Efter behandling i seks uger var der slet ingenting sket med smerterne, og jeg savnede også at få nogle ting jeg selv kunne gøre. Heldigvis fandt jeg frem til programmet her, og til Aalborg Rygkliniks hjemmeside. Siden har virkeligt meget brugbar viden om discus. Jeg har fulgt programmet her, og er helt på toppen igen. Det var rigtigt trygt og godt at træne med øvelserne, og mærke hvordan kroppen kom til at fungere og blive stærkere. Jeg gemmer programmet til hvis discusprolapsen skulle bryde op igen, men jeg kan forstå at det ikke er så sandsynligt. Tak for et godt program, og for en virkelig god hjemmeside. Mange hilsener fra Bjarne Kramer, Viborg

 26. Simon M. Andersen

  I 4 måneder har jeg været helt magtesløs overfor den diskusprolaps jeg døjede med. Med øvelsesprogrammet her, fik jeg ikke bare et effektivt værktøj til at bekæmpe smerterne med. Jeg fik også en plan at gå frem efter. De forklaringsvideoer der ligger, gav mig svar på det meste af min tvivl. Det program her har haft ubeskrivelig værdi for mig, og idag er jeg ovre diskusprolapsen. Jeg kan sove om natten igen, jeg kan jogge igen, og jeg kan passe mit job. Tak for hjælpen Aalborg Rygklinik. Mange hilsener fra Simon

 27. Marie J.

  Jeg har ledt efter øvelser på nettet og på YouTube, og hos fysioterapeuter her hvor jeg bor. Alle øvelserne jeg har fundet har bare gjort mine prolaps smerter værre. De øvelser jeg har købt her er de første der har hjulpet til at gøre smerterne meget mindre. Styrketræningen af min ryg er blevet meget nemmere fordi jeg ikke har så ondt mere. Jeg er meget glad for det her program med øvelser. De virker på smerter og så har de også hjulpet mig med at blive stærker i mine ben og i min ryg.

 28. Bent Mortensen

  Har fået god hjælp og service af Aalborg Rygklinik. Fik lavet kludder i mit brugernavn og adgangskode til at komme ind på øvelsesprogrammet. De svarede hurtigt på min mail og ringede tilbage, så jeg hurtigt fik min kode til at virke igen.
  Mvh Bent Mortensen

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.