HAN FJERNEDE SELV SIT HOLD I RYGGEN - Aalborg Rygklinik
Råd og tips,  Rygsmerter

HAN FJERNEDE SELV SIT HOLD I RYGGEN

Her midt i juleferien fik jeg denne søde email.

“Hej Martin. Onsdag middag ville jeg løfte et gammelt komfur op i bagagerummet på vores Berlingo og havde knap taget fat, før jeg fik stærke smerter i lænden. Næste morgen kunne jeg dårligt komme ud af sengen. På nettet fandt jeg jeres øvelser. De var velbeskrevne og simple at udføre. Jeg gentog øvelserne fem-seks gange i løbet af dagen, efter anvisningerne og brugte desuden pude i lænden, når jeg sad ned. Her til aften fredag er smerterne næsten væk. Jeg har før oplevet tilsvarende hold i ryggen, men aldrig er det bedret så hurtigt som denne gang. Derfor vil jeg såmænd bare sige tak for de gode råd. Mange hilsner, Jens Illum”

Kære Jens Illum, tak for din søde email. Jeg er glad for at mine simple øvelser, hurtigt hjalp dig af med rygsmerterne. Hvis jeg må tillade mig, at supplere med endnu et godt råd: Når komfuret skal flyttes en anden gang, så få et par stærke venner til at hjælpe dig med løfte-opgaven. Så burde risikoen for at overbelaste din lænd være mindre. Godt nytår til dig! Mvh Martin

HER ER ØVELSERNE

De simple øvelser anvendes til at lindre og fjerne akutte rygsmerter. Øvelserne er et lille udvalg af de øvelser der kan bruges til at behandle hold i ryggen. Har rygøvelserne ingen effekt på dine smerter i ryggen, findes der andre øvelser, som kan anvendes i stedet for. Hent øvelserne her og start din behandling om 5 minutter.