Akut hold i lænden - øvelser der fjerner smerter og stivhed - Aalborg Rygklinik

Akut hold i lænden – øvelser der fjerner smerter og stivhed

(10 kundeanmeldelser)

DKK 99,00

Få øjeblikkelig lindring af akutte smerter og hold i lænden. Video-instruktion i effektive øvelser, som hjælper med det samme. Programmet er baseret på McKenzie-metoden.  Øvelserne er tilgængelige for dig med det samme, under menuen MIN KONTO.

Beskrivelse

Få de fire effektive øvelser der fjerner akutte smerter og stivhed i lænden, eksempelvis efter en løfteskade, havearbejde eller lignende. Øvelsesprogrammet er baseret på McKenzie-metoden.

Øvelsernes virkning

Opnå en umiddelbar bedring af smerterne indenfor få timer.

Programmet indeholder

 • Smertelindrende 4-trins øvelse der fjerner smerterne.
 • En øvelse til at fjerne stivhed i ryggen, og til at træne musklerne nederst i lænden.
 • Øvelsesprogrammet er baseret på McKenzie-metoden.

Køb øvelsesprogrammet hvis…

 • Du har smerter i lænden, som er opstået for nylig, eksempelvis efter et løft, havearbejde m.m
 • Du har ikke smerter der stråler ud i dine ben.
 • Du gerne lave den bedste øvelse til at fjerne smerterne.

OBS! Hvis dine smerter er opstået som følge af et alvorligt uheld (fald, trafikulykke, slag mod ryggen eller lignende), anbefaler jeg at du konsulterer en fagperson, inden du går i gang med øvelser.

Sådan fungerer det

Øvelsesprogrammet du køber adgang til, er tilgængeligt for dig med det samme, under menuen MIN KONTO. Øvelsesprogrammet er tilgængeligt 24 timer i døgnet, alle ugens dage, og så ofte du har brug for det.

10 anmeldelser af Akut hold i lænden – øvelser der fjerner smerter og stivhed

 1. Avatar

  Frederik Hagen

  Nem og billig måde at slippe af med hold i ryggen på. God øvelse.

 2. Avatar

  Lisa Knudsen

  Havde bestilt en tid hos min fysioterapeut men øvelserne her klarede smerterne. Sparede lige kr 213 ved at træne smerterne væk i stedet for 🙂 Haft hold i ryggen i en uge. Træningen med øvelserne virkede efter en halv dag.

 3. Avatar

  Christian Schultz

  Øvelserne virkede lige med det samme. Min ryg var helt låst fast. Blev frisk igen i løbet af få timer.

 4. Avatar

  Ulla Porsborg

  Ja tak for en hurtig løsning på et nederdrægtigt hold i ryggen. Meget effektivt øvelsesprogram. Jeg fandt det lige igår, og det tog pinen lige prompte. Kan I ikke også lægge et program på hjemmesiden der virker til hold i nakken, for det døjer jeg også med.
  Tak for hjælpen!
  Ulla P, Frederiksberg.

 5. Avatar

  Kenneth B.

  Øvelsesprogrammet her hjælper med det samme. Ganske som beskrevet. Imorges var jeg helt låst fast i ryggen og havde kraftige smerter. Her til aften er jeg meget mindre besværet. Øvelserne fjerner et nyt lag smerter hver gang jeg laver dem.
  Vh Kenneth, Ikast

 6. Avatar

  Tanja Rasmussen

  SUPER enkle og gode øvelser. Meget pædagogisk bygget op. Hjalp mig af med slemme rygsmerter efter et forkert vrid i min lænd.

 7. Avatar

  Finn Kragh

  Efter en hård dag i haven havde jeg pådraget mig et slemt hold i ryggen, og så var jeg ellers på herrens mark for jeg kunne ikke få behandling nogen steder. Til gengæld fandt jeg dette fine program, med øvelser som virkede super godt. Lige med det samme gik smerterne i den rigtige retning. Det vil sige at de blev mindre og mindre for hver gang jeg lavede de her øvelser. På andendagen blev jeg nok lidt for doven, og trænede for lidt, og det kunne godt mærkes så jeg måtte igang med programmet igen. Her fire dage efter er smerterne gået helt væk, og viser sig kun som et bette stik i lænden indimellem. Når det stikker i lænden, så laver jeg øvelse nummer to, og så forsvinder de ubehagelige smerter med det samme. Jeg er meget glad for at det kunne klares med så simpel en løsning.

 8. Avatar

  Søren Mark

  Jeg skulle lige flytte spisebordet på egen hånd. Det skulle jeg nok ikke have gjort. Det kostede slemme smerter i min ryg. Jeg troede faktisk at der var gået en diskos i stykker. Men det var heldigt nok at kæresten fandt de her fine bette program med træning. Det virkede lige med det samme og min ryg er i orden igen. Jeg skal nok alligevel ikke flytte spisebordet helt alene næste gang 😉

 9. Avatar

  Carsten Andreasen

  Øvelserne i det her program fjernede smerterne i min lænd på to dage, og jeg havde ellers haft ondt i 4 uger. Jeg tror jeg har fået ondt i det nederste af min lænderyg, fordi jeg har arbejdet rigtigt meget på det sidste. Jeg sidder ned på mit arbejde, og jeg mærker tydeligt at det får smerterne til at tage til i styrke. Jeg har både prøvet med håndkøbstabletter, og styrketræning som min læge satte mig til. Det virkede altså ikke nær så godt som det her utroligt enkle og effektive program. Jeg vil gerne fremhæve en stor fordel ved det her program, som er at man faktisk kun skal træne med en øvelse ad gangen. Det er nemt at overskue.

 10. Avatar

  Hans Christian Rømer

  Rigtigt gode øvelser til at tage smerter i ryggen, og til at få trænet ryggen op. Øvelserne har taget smerterne i min ryg helt og aldeles. Det besvær jeg havde med at bukke ryggen og række ned til gulvet, er også gået væk med genoptræningsøvelsen. Egentligt ret nemt at komme af med rygproblemer på den her måde. Tak for hjælpen.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.