Akut hold i lænden - øvelser der fjerner smerter og stivhed - Aalborg Rygklinik

Akut hold i lænden – øvelser der fjerner smerter og stivhed

(12 kundeanmeldelser)

99,00 kr.

Få øjeblikkelig lindring af akutte smerter og hold i lænden. Video-instruktion i effektive øvelser, som hjælper med det samme. Øvelserne er tilgængelige for dig med det samme, under menuen MIN KONTO.

Programmet indeholder de fysioterapi-øvelser, der virker hurtigt og bedst på de fleste af mine patienter med denne type lidelse.

Beskrivelse

Få de fire effektive øvelser der fjerner akutte smerter og stivhed i lænden, eksempelvis efter en løfteskade, havearbejde eller lignende.

Øvelsernes virkning

Øvelserne bruges til at reducere og fjerner smerter og stivhed lænden, samt til at træne musklerne i din lænd.

Programmet indeholder

 • Video-instruktion i smertelindrende øvelsesprogram i 5 trin.
 • Instruktion i hvad du selv kan gøre for, at smerterne ikke vender tilbage igen.
 • Instruktion i hvor ofte og hvor længe du skal udføre øvelserne.

Køb øvelsesprogrammet hvis…

 • Du har smerter i lænden, som er opstået for nylig, eksempelvis efter et løft, havearbejde m.m
 • Du har ikke smerter der stråler ud i dine ben.
 • Du gerne lave den bedste øvelse til at fjerne smerterne.

OBS! Hvis dine smerter er opstået som følge af et alvorligt uheld (fald, trafikulykke, slag mod ryggen eller lignende), anbefaler jeg at du konsulterer en fagperson, inden du går i gang med øvelser.

Sådan fungerer det

 • Når du har betalt for øvelsesprogrammet med Mobilepay, betalingskort eller PayPal, får du en email med dit personlige log-in til dit øvelsesprogram.
 • Det eneste du skal bruge er en computer, smartphone eller tablet. Øvelserne ligger online, under menuen MIN KONTO, her på min hjemmeside.

12 anmeldelser af Akut hold i lænden – øvelser der fjerner smerter og stivhed

 1. Frederik Hagen (verificeret ejer)

  Nem og billig måde at slippe af med hold i ryggen på. God øvelse.

 2. Kenneth B.

  Øvelsesprogrammet her hjælper med det samme. Ganske som beskrevet. Imorges var jeg helt låst fast i ryggen og havde kraftige smerter. Her til aften er jeg meget mindre besværet. Øvelserne fjerner et nyt lag smerter hver gang jeg laver dem.
  Vh Kenneth, Ikast

 3. Finn Kragh

  Efter en hård dag i haven havde jeg pådraget mig et slemt hold i ryggen, og så var jeg ellers på herrens mark for jeg kunne ikke få behandling nogen steder. Til gengæld fandt jeg dette fine program, med øvelser som virkede super godt. Lige med det samme gik smerterne i den rigtige retning. Det vil sige at de blev mindre og mindre for hver gang jeg lavede de her øvelser. På andendagen blev jeg nok lidt for doven, og trænede for lidt, og det kunne godt mærkes så jeg måtte igang med programmet igen. Her fire dage efter er smerterne gået helt væk, og viser sig kun som et bette stik i lænden indimellem. Når det stikker i lænden, så laver jeg øvelse nummer to, og så forsvinder de ubehagelige smerter med det samme. Jeg er meget glad for at det kunne klares med så simpel en løsning.

 4. Søren Mark

  Jeg skulle lige flytte spisebordet på egen hånd. Det skulle jeg nok ikke have gjort. Det kostede slemme smerter i min ryg. Jeg troede faktisk at der var gået en diskos i stykker. Men det var heldigt nok at kæresten fandt de her fine bette program med træning. Det virkede lige med det samme og min ryg er i orden igen. Jeg skal nok alligevel ikke flytte spisebordet helt alene næste gang 😉

 5. Ulla Porsborg

  Ja tak for en hurtig løsning på et nederdrægtigt hold i ryggen. Meget effektivt øvelsesprogram. Jeg fandt det lige igår, og det tog pinen lige prompte. Kan I ikke også lægge et program på hjemmesiden der virker til hold i nakken, for det døjer jeg også med.
  Tak for hjælpen!
  Ulla P, Frederiksberg.

 6. Lisa Knudsen

  Havde bestilt en tid hos min fysioterapeut men øvelserne her klarede smerterne. Sparede lige kr 213 ved at træne smerterne væk i stedet for 🙂 Haft hold i ryggen i en uge. Træningen med øvelserne virkede efter en halv dag.

 7. Carsten Andreasen

  Øvelserne i det her program fjernede smerterne i min lænd på to dage, og jeg havde ellers haft ondt i 4 uger. Jeg tror jeg har fået ondt i det nederste af min lænderyg, fordi jeg har arbejdet rigtigt meget på det sidste. Jeg sidder ned på mit arbejde, og jeg mærker tydeligt at det får smerterne til at tage til i styrke. Jeg har både prøvet med håndkøbstabletter, og styrketræning som min læge satte mig til. Det virkede altså ikke nær så godt som det her utroligt enkle og effektive program. Jeg vil gerne fremhæve en stor fordel ved det her program, som er at man faktisk kun skal træne med en øvelse ad gangen. Det er nemt at overskue.

 8. Hans Christian Rømer

  Rigtigt gode øvelser til at tage smerter i ryggen, og til at få trænet ryggen op. Øvelserne har taget smerterne i min ryg helt og aldeles. Det besvær jeg havde med at bukke ryggen og række ned til gulvet, er også gået væk med genoptræningsøvelsen. Egentligt ret nemt at komme af med rygproblemer på den her måde. Tak for hjælpen.

 9. Tina Olesen

  Øvelsesprogrammet reddede min ryg, og fik mig på ret kurs. Min ryg låste helt fast en morgen, og jeg kunne ikke engang bevæge mig ud af sengen. I løbet af nogle timer fik øvelserne skabt ro i smerterne, og dagen efter var jeg tilbage på job. Nu bruger jeg øvelserne hver gang der er de mindste tegn på at ryggen bliver øm. De virker hver gang.
  Tina Olesen, Brabrand

 10. Christian Schultz

  Øvelserne virkede lige med det samme. Min ryg var helt låst fast. Blev frisk igen i løbet af få timer.

 11. Tanja Rasmussen

  SUPER enkle og gode øvelser. Meget pædagogisk bygget op. Hjalp mig af med slemme rygsmerter efter et forkert vrid i min lænd.

 12. Erik H

  Fik hjælp af øvelserne til stærk smerte ved det nederste af min ryg.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Du kunne også være interesseret i...