To-dages kursus for fysioterapeuter april 2021 - Aalborg Rygklinik
For fagfolk

To-dages kursus for fysioterapeuter april 2021

Kursus om diskusprolaps i nakke og lænd

På dette to-dags kursus sammenfattes fysioterapeutisk undersøgelse, klinisk diagnostik samt smerte- behandling og funktionel genoptræning af patienter med nerverodstryk i henholdsvis nakke og lænd, grundet diskusprolaps.

Vi vil arbejde med praktiske kliniske undersøgelsesmetoder, i form af anamnese og fysisk undersøgelse, med det formål at udrede for nerverodstryk og diskusprolaps, således at patienten er grundigt udredt, og fysioterapeuten har de oplysninger, der er nødvendige for at tilrette en rationel og målrettet behandling og genoptræning.

Deltagerne introduceres praktisk klininiske analysemetoder, samt overvejelser om hvilke patienter der skal forblive i et konservativt behandlingsforløb kontra viderehenvises til anden udredning/behandling.

Undervisningen omfatter teorioplæg, cases, gruppearbejde og patientdemonstration.

Underviser

Underviseren er fysioterapeut Martin Melbye. Han har beskæftiget sig med problemstillinger i ryg og nakke siden 1999, dels i privat praksis, på det tværfaglige Diskusambulatorium på Aalborg Sygehus samt på Skagen Gigt- og Rygcenter.

Tid og sted

Kurset finder sted lørdag/søndag d. 10.-11. april 2021 kl 8:30-16:00, hos Auning Fysioterapi & Træning, Energivej 45, 8963 Auning. tlf. 86481219

Tilmelding og pris

Kurset er afholdt.

Der er maksimalt plads til 24 deltagere. Tilmelding efter først-til-mølle-princip, senest den 25. marts.
Oplys venligst navn, arbejdsplads, mailadresse og privat telefonnummer ved tilmeldingen.

3.950 kr., der er morgenmad, frokost og eftermiddagskaffe begge dage inkluderet i prisen.