Patienterne siger... - Aalborg Rygklinik

Patienterne siger…

MARTIN TALER LIGE UD AF POSEN

Mick Anderson

“Martin taler lige ud af posen i et sprog, man kan forstå. Han er hjælpsom langt udover det forventlige. Nå, ja – så er han også dygtig og tænker sig om. Bedste anbefalinger herfra!”.

HJALP PÅ SPINAL STENOSE

Tais Hyltoft

“Jeg har igennem flere år døjet med spinalstenose, hvor jeg har søgt hjælp hos et utal af fysioterapeuter og kiropraktorer – desværre uden held. Dette ændrede sig, da jeg søgte hjælp hos Martin Melbye, som efter få konsultationer endelig fandt en måde, hvor på jeg kunne mindske de smerte, som min spinalstenose medfører.
Martin er yderst kompetent inden for sit område, og er derudover en rar og behagelig mand, som er nem at snakke med.  De varmeste anbefalinger herfra.”

NORMAL IGEN

Line Haugaard

“Jeg er et ubeskrivelig taknemlig for at have fået Martins hjælp! Efter 2 års frustation, smerter og med forskellige meninger om det er ryg, muskler eller bækken der var galt med – brugt ufattelig mange penge på behandlinger som fx 19 besøg hos kiropraktor på 6 måneder som kunne konkludere at det var mit bækken der var skævt. Dog viste en MR scanner at mit bækken havde det super, men som Martin oversatte fra fagsprog var det mine støddæmpere/diskus skiver i lænden den var gal med og besøgte derefter Martin i alt 3 gange og er nu “normal” igen. Tusind tak Martin!”

HAR HJULPET MIG HVER GANG

Iben Christensen

“Aalborg Rygklinik er stedet, hvis du døjer med ryggen. Martin har hjulpet mig HVER gang”.

TROVÆRDIG OG ÆRLIG

Jette Kjeldsen

“Troværdig og ærlig. Konstruktiv håndtering af ens situation, og Martin er ikke en af dem som vil tjene penge på patientens sygdom, med mindre han kan se det hjælper”.

TO GENSTRIDIGE DISKUSPROLAPSER

Dorte Jakobsen

“Martin er en helt unik person med utrolig stor ekspertise, empati og handlekraft. Jeg har to diskusprolapser i ryggen, som virkelig er genstridige og derved har været svære og få bugt med, men Martin forsøger på alle tænkelige måder at hjælpe. Jeg kan på det varmeste anbefale Aalborg Rygklinik”.

ØVELSER DER HJÆLPER

Charlotte Kristensen

“Super dygtig fysioterapeut. har fået så god hjælp til mine diskusprolapser 😉 vil helt klart anbefale Martin. Han er god til at finde de øvelser der hjælper og god til at forklare”.

TAK FOR FORKLARINGEN

Pia Christensen

“Hej Martin! En fantastisk video, jeg netop fandt på nettet, som du har lavet. Jeg fik en diskusprolaps for ca. 12 mdr. siden og din beskrivelse har været den, som jeg har kunnet forstå, selvom jeg undervejs har forsøgt at sætte mig ind i problemet. Så tak for det”.

TAK FOR HJÆLP VED INDLÆGGELSE

Dorte Farsø

“Tusind tak for hjælpen ifm min indlæggelse på sygehuset, dejligt at du tog over. Ville ønske at jeg havde kontaktet dig for 3 år siden, så jeg havde fået den rigtige diagnose fra starten, det tog dig 45 minutter og stille den rigtige diagnose”.

I GODE HÆNDER EFTER UHELD MED NAKKEN

Jette Eriksen

“Efter et uheld fik jeg rigtigt ondt i nakken, og ned i armen.  Efter at Martin Melbye, Aalborg Rygklinik have givet mig en god forklaring på hvorfor jeg havde smerter i min nakke, lærte han mig to simple øvelser som fjernede smerterne. Hvis jeg havde vidst at mine smerter kunne fjernes så billigt og effektivt, havde jeg ikke ventet 2 måneder med at gå til fysioterapi”.

NORMAL DAGLIGDAG EFTER DISKUSPROLAPS

Karsten Frandsen

“Jeg fik en diskusprolaps i ryggen og smerterne gjorde det umuligt, at passe mit arbejde som murer, og at dyrke min hobby. Til sidst måtte min kone også klare alt det huslige. Efter at have prøvet forskellige ting, henviste min læge mig til Martin Melbye, Aalborg Rygklinik. Martin Melbye hjalp mig med at få kontrol over smerterne, og jeg fik McKenzie-øvelser og genoptræning så jeg nu kan gå på arbejde, og have en normal dagligdag igen. Det vigtigste var at Martin gav mig troen tilbage, på at jeg kunne få det godt igen”.

ENDELIG DEN RIGTIGE DIAGNOSE

Gry Christensen

“Jeg har haft ondt i min ryg og mit bækken i næsten et år, og de behandlere jeg gik til gjorde bare smerterne værre. Jeg var meget frustreret over at intet hjalp, og jeg var ved at indstille mig på at skulle leve resten af mit liv med smerter. Da jeg kun er 25 år gammel var det svært at acceptere. Jeg opsøgte fysioterapeut Martin Melbye på Aalborg Rygklinik, for at se om han kunne hjælpe mig. Indenfor ret kort tid fik Martin mistanke om at smerterne kunne skyldes en sygdom i mine led, og han fik mig sendt til en speciallæge, som konstaterede at jeg har en arvelig betændelsessygdom. Nu har jeg fået øvelser og den rigtige medicin, så smerterne er meget mildere. Hvis ikke Martin havde undersøgt mig grundigt, og hurtigt sendt mig videre til undersøgelse, så er jeg bange for at jeg var blevet opgivet af systemet”.

DET HJALP MED DET SAMME

Olav Christiansen

“Efter at have døjet med ondt i ryggen i 2-3 måneder, tog jeg mig sammen til at gå til lægen. Lægen sendte mig hen til undersøgelse og behandling på Aalborg Rygklinik. Jeg var meget overrasket over hvor hurtigt behandlingen hjalp. Allerede efter den første behandling mærkede jeg at smerterne i ryggen var blevet mindre. Jeg havde endda troet at behandlingerne skulle gøre ondt for at den hjalp, men sådan var det slet ikke. Det bedste var sådan set at Martin gav mig nogle øvelser, som jeg selv kunne bruge til at lindre smerterne – og det hjalp også med det samme! Det eneste der ærgrer mig er, at jeg ventede i flere måneder med at gå til behandling. Jeg kunne have sparet mange pinsler hvis jeg var gået til proffen fra start af.”

ENDELIG BLEV JEG TAGET ALVORLIGT

Jonas Thomsen

“Fysioterapeut Martin Melbye på Aalborg Rygklinik hjalp mig videre da jeg fik min tredje diskusprolaps. Jeg havde prøvet al mulig behandling uden at få det bedre. Jeg ville helst opereres og have prolapsen fjernet, men min læge ville ikke sende mig ind på sygehuset.

Martin undersøgte mig helt vildt grundigt og lyttede til det jeg sagde – endelig en der lytter! Han lavede nogle tests på mig for at finde ud af hvad der kunne hjælpe. Allerede anden gang jeg var der kunne han sige, at fysioterapi og øvelser ikke ville kunne fjerne smerterne hurtigt. Martin skrev en rigtigt god rapport og sendte den til min læge, og skrev hvorfor han synes at jeg skulle undersøges af en kirurg. Martins rapport fik endelig min læge til at høre efter. Nu er jeg blevet opereret og jeg har det godt.

Tak fordi du lyttede og tog mig alvorligt Martin! Med venlig hilsen Jonas”

EN REN FORNØJELSE

Jens Andersen

“Jeg vil godt anbefale Martin! Jeg har en diskusprolaps i ryggen, og jeg tør ikke at få den opereret. Det var en ren fornøjelse at besøge Martin på Aalborg Rygklinik, for han tog sig god tid til at forklare hvorfor jeg har ondt og hvad der kan gøres ved det. Jeg følte mig rigtigt tryg og nu forstår jeg virkeligt, hvad det er der skal til for at jeg får det bedre.”

EKSPERT

Hanne Dorte Christensen

“Ekspert👍🏻 Har fået gode øvelser til aflastning og genoptræning”

DEL DIN OPLEVELSE

Læs hvad flere patienter siger om Aalborg Rygklinik, og del din egen oplevelse her på Facebook.