Behandling af nakkesmerter - Aalborg Rygklinik

Behandling af nakkesmerter

Min behandling af smerter i nakken, tager udgangspunk i, hvad du selv kan gøre for at slippe af med smerterne, og genoptage dine normale aktiviter derhjemme, på arbejde og i din fritid. Behandlingsforløb ved nakkesmerter er meget forskellige. Er det et helt ny-opstået akut hold i nakken du har, eller er det tale om langvarige smerter. Er smerterne bare en let gene, eller er der tale om invaliderende smerter. Det er faktorer der har betydning for behandlingen. Et forløb strækker sig typisk over 1-6 konsultationer.

Øvelsesinstruktion og vejledning

Udgangspunktet i den måde jeg hjælper dig med at få dit aktive og smertefri liv tilbage, er at du får en grundig instruktion i nogle helt simple og enkle øvelser som du kan lave derhjemme eller på din arbejdsplads. Øvelserne har til hensigt at kompensere for den belastning der er årsag til smerterne, og at sikre at din ryg heler og bliver stærk igen. Med andre ord er det meningen at du får magten over smerterne, i stedet for at smerterne har taget magten over dit liv. I de situationer hvor smerterne er mere genstridige, supplerer jeg med behandlingsteknikker som har en direkte virkning på dit problem. Sammen lægger vi en overskuelig plan for hvordan du gradvist, og på en sikker måde kan genoptage de aktiviteter som smerterne har hindret dig i.

Få de rigtige øvelser der fjerner dine smerter og genoptræner din skade. Aalborg Rygklinik er en del af Budolfi Privathospital, som har et af Danmarks dygtigste rygteams, med bred tværfaglig viden og mange års erfaring. Har du brug for behandling hos fysioterapeut Martin Melbye, så bestil tid på Rygcenteret på Budolfi Privathospital.

Øvelser til akut hold i nakken

Få de smertelindrende øvelser til akut hold i nakken, med det samme.