Akut hold i nakken - øvelser der fjerner smerter og stivhed - Aalborg Rygklinik

Akut hold i nakken – øvelser der fjerner smerter og stivhed

(7 kundeanmeldelser)

DKK 99,00

Få øjeblikkelig lindring af akutte smerter og låsning i nakken. Video-instruktion i tre effektive øvelser, som hjælper med det samme. Programmet er baseret på McKenzie-metoden. Øvelserne er tilgængelige for dig med det samme, under menuen MIN KONTO.

Beskrivelse

Fjern akutte smerter og stivhed i nakken, med tre effektive øvelser. Køb direkte adgang til øvelsesprogrammet, her på hjemmesiden, og start din behandling når det passer dig.

Øvelsernes virkning

Opnå en umiddelbar bedring af smerterne indenfor få timer.

Programmet indeholder

 • Smertelindrende øvelse i 3 trin.
 • Vejledning i hvordan du bedst placerer din hovedpude under nakken.
 • Forebyggende øvelser, til at mindske risikoen for at smerterne vender tlbage.
 • Øvelsesprogrammet er baseret på McKenzie-metoden.

Køb øvelsesprogrammet hvis…

 • Du har smerter i nakken.
 • Du har ingen smerter der stråler ud i armene.
 • Det er besværligt for dig at bevæge dit hovede og din nakke.
 • Du gerne vil lave de bedste øvelser til at fjerne smerterne med.

OBS! Hvis dine smerter er opstået som følge af et alvorligt uheld (fald, trafikulykke, slag mod nakken eller lignende), anbefaler jeg at du konsulterer en fagperson, inden du går i gang med øvelser.

Sådan fungerer det

Øvelsesprogrammet du køber adgang til, er tilgængeligt for dig med det samme, under menuen MIN KONTO. Øvelsesprogrammet er tilgængeligt 24 timer i døgnet, alle ugens dage, og så ofte du har brug for det.

7 anmeldelser af Akut hold i nakken – øvelser der fjerner smerter og stivhed

 1. Avatar

  Kamma Jørgensen

  Dejligt med sådan et godt program, med øvelser jeg selv kunne lave, og de hjalp meget hurtigt på min nakke som sad helt fast. Der er fire øvelser i programmet, men jeg fik kun brug for to af dem, så var problemet løst. Jeg synes videoerne er gode, og jeg var ikke i tvivl om hvordan jeg skulle træne. Min nakke begyndte at blive blødt op allerede efter jeg havde trænet et par gange, og det tog vel knapt to dage at slippe smerterne fuldt ud. Tak for det. Med venlig hilsen fra Kamma.

 2. Avatar

  Karin Jakobsen

  De øvelser var lige hvad jeg havde brug for. Vågnede med hold i nakken og irriterende smerter. Tror det var kommet af at ligge dårligt med vores lille datter i sengen. De her øvelser løsner hurtigt, og i løbet af en times tid var min nakke god igen. Til aften kom smerterne lidt igen, men øvelserne fjernede det hurtigt. Virkeligt effektivt program. Mange tak for at I har lavet sådan et fikst program med øvelser der virkeligt gør en forskel.

 3. Avatar

  Søren Karlsen

  Super fine og velfungerende øvelser. Jeg havde fået jagende ondt i nakken, af at arbejde to dage i træk med computeren i skødet i min sofa. Øvelsesprogrammet her indeholder fire øvelser, men jeg fik kun brug for den første øvelse, som tog smerterne væk indenfor et par timer. Nu bruger jeg simpelthen øvelsen forebyggende, for at smerterne ikke skal vende tilbage. Det ser også ud til at virke. Vh Søren Karlsen

 4. Avatar

  Karsten Bertelsen

  Jeg tog chancen med de her øvelser. Selvom jeg ikke har akut ondt i nakken, så hjalp de alligevel. I et par år, har jeg været plaget af smerter i nakken og baghovedet. Så snart jeg har siddet og arbejdet i et par timer, så kommer der ømhed og smerte. Øvelserne her lindrer både ømhed og smerte virkeligt godt, men det vender så tilbage igen senere. Det ville være dejligt, hvis I også kunne lave et enkelt og effektivt øvelseprogram til ondt i nakken, som har været der i lang tid, sådan som det er tilfældet for mig.

 5. Avatar

  Camille Jønsson

  Fint program med øvelser, som hurtigt hjalp på de kraftige smerter jeg har haft i nakken i 4-5 dage. Smerterne gik væk på et par timer, og er ikke vendt tilbage siden. Det var en utroligt enkel og effektiv måde, at få smerterne til at gå væk, med de her øvelser.

 6. Avatar

  Bonnie Christensen

  Gode øvelser. Hjalp godt og hurtigt på at det gjorde ondt i min nakke.

 7. Avatar

  Sune Rasmussen

  Logisk og enkelt opbygget program. Meget nemt at følge, og øvelserne virkede rigtigt godt for mig.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.