Fjern smerter og stivhed mellem skulderbladene - Aalborg Rygklinik

Fjern smerter og stivhed mellem skulderbladene

(6 kundeanmeldelser)

DKK 199,00

Få øjeblikkelig lindring af smerter og stivhed imellem skulderbladene. Video-instruktion i tre effektive øvelser, som hjælper med det samme. Øvelserne er enkle, og kan også bruges til at forebygge.

Beskrivelse

Fjern stivhed og smerter mellem skulderbladene (brystryggen), med tre effektive øvelser. Køb direkte adgang til øvelsesprogrammet, og start din behandling når det passer dig.

Øvelsernes virkning

Opnå en umiddelbar lindring af smerter og stivhed.

Øvelsesprogrammet indeholder

 • Tre effektive øvelser, som træner henholdsvis dine led i brystryggen, leddene på overgangen mellem nakke og brystryg, og musklerne imellem dine skulderblade.
 • Øvelserne er enkle og kan udføres i dit hjem.
 • Øvelserne kan bruges forebyggende.
 • Vejledning om kropsholdning, samt forebyggelse.

Køb øvelsesprogrammet hvis…

 • Du har smerter, stivhed, eller låsning i ryggen, mellem skulderbladene (brystryggen).

OBS! Hvis dine symptomer er opstået som følge af et alvorligt uheld (fald, trafikulykke, slag mod ryggen eller lignende), anbefaler jeg at du konsulterer en fagperson, inden du går i gang med øvelser.

Sådan fungerer det

Øvelsesprogrammet du køber adgang til, er tilgængeligt for dig med det samme, under menuen MIN KONTO. Øvelsesprogrammet er tilgængeligt 24 timer i døgnet, alle ugens dage, og så ofte du har brug for det.

6 anmeldelser af Fjern smerter og stivhed mellem skulderbladene

 1. Avatar

  Merethe Larsen

  Når jeg har siddet ved min computer i et par timer, bliver jeg utroligt øm imellem mine skulderblade. De øvelser her fjerner ømheden med det samme. Så snart der er optræk til at jeg bliver øm, så kan træningen her fjerne det. Virker meget effektivt.

 2. Avatar

  Jan Munk

  Dejligt og overskueligt øvelsesprogram, som jeg har brugt til at fjerne stive og ømme muskler i min ryg. Jeg har ikke kunnet finde andre øvelser, der rammer lige præcist det sted hvor jeg havde ondt. De her øvelser rammer plet, og de har virket super for mig.

 3. Avatar

  Karen Petersen

  De øvelser var lige hvad jeg havde brug for 🙂

 4. Avatar

  Jan Poulsen

  Effektive øvelser som er nemme at lave. De tog de jagende smerter jeg havde midt på ryggen, hvor massøren ikke kunne løsne mig.

 5. Avatar

  Karina M.

  Godt program som løsner godt. Jeg havde lidt bøvl med at få logget ind på mit øvelsesprogram. Aalborg Rygklinik var dog hurtig til og svare da jeg skrev til dem. Vh Karina

 6. Avatar

  Sara J.

  Gode øvelser der løsner smerterne lige under mine skulderblade. Øvelsen nummer 2 i programmet er den der virker bedst på mig. Når jeg kan mærke smerten er ved at være på vej, tager den øvelse dem væk.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Du kunne også være interesseret i...