Spinalstenose i lænden - smertelindrende øvelser og genoptræning - Aalborg Rygklinik

Spinalstenose i lænden – smertelindrende øvelser og genoptræning

(17 kundeanmeldelser)

399,00 kr.

Fjern smerter fra spinalstenose med dette øvelsesprogram. Programmet indeholder lindrende øvelser, og styrketræning for din lænd og dine ben. Du får også instruktion i, hvordan du kan sidde, ligge og stå uden smerter. Så snart du har købt adgang, ligger dit program klar under menuen MIN KONTO.

Programmet indeholder de fysioterapi-øvelser, der virker hurtigt og bedst på de fleste af mine patienter med denne type lidelse.

Beskrivelse

Fjern smerter fra spinalstenose med øvelser og vejledning fra dette online øvelsesprogram. Øvelserne er enkle, og kan udføres i dit hjem. Køb direkte adgang til øvelsesprogrammet, og start din behandling når det passer dig. Programmet indeholder smertelindrende og muskelstyrkende øvelser, som du skal træne med i 8-12 uger.

Øvelsernes virkning

Indenfor 4-8 ugers træning kan du forvente at:

 • Bensmerterne aftager i styrke.
 • Du har længere og længere periode hvor du er smertefri.
 • Du kan stå og gå i længere tid, før du skal ned at sidde.

Du skal træne med dette program i 8-12 uger, for at få maksimal effekt af træningen. Seks ud af ti personer med spinalstenose, vil kunne opnå en mærkbar bedring af smerterne, og en forbedret gangdistance.

Øvelserne kan hjælpe dig hvis…

 • Du er 50 år eller ældre.
 • Du har smerter der stråler ned i det ene eller begge ben
 • Smerterne bliver værre du går en tur, eller når du oprejst i længere tid.
 • Smerterne er mildere eller helt væk, når du sidder ned.
 • Du vil gerne lære de rigtige øvelser og råd, der kan hjælpe på smerterne.

Øvelsesprogrammets indhold

 • Video-instruktion i to effektive øvelser til lindring af smerterne.
 • Vejledning i hvordan du kan stå, ligge og sidde på en måde så det ikke gør ondt.
 • Video-instruktion genoptræningsøvelser for ben og ryg.
 • Instruktion i hvor ofte og hvor længe du skal udføre øvelserne.
 • Information om: fremtidsudsigterne, operation og medicinsk smertebehandling, samt motion.

Sådan fungerer det

 • Når du har betalt for øvelsesprogrammet med Mobilepay, betalingskort eller PayPal, får du en email med dit personlige log-in til dit øvelsesprogram.
 • Det eneste du skal bruge er en computer, smartphone eller tablet. Øvelserne ligger online, under menuen MIN KONTO, her på min hjemmeside.

17 anmeldelser af Spinalstenose i lænden – smertelindrende øvelser og genoptræning

 1. Irma H

  Op til påske og midt i corona situationen fik jeg fantastisk og hurtig hjælp fra Martin, langt udover det sædvanlige og forventlige.
  De to online programmer jeg har købt igennem ham, har givet MIG EN MEGET BEDRE HVERDAG ALLEREDE.. ( intensiv træning I 2-3 uge )
  Behagelig – god til at instruere… de bedste anbefalinger herfra.

 2. Clement B.

  Dejligt at kunne træne på en måde der hjælper på smerterne. Jeg troede egentligt mest man skulle styrke musklerne, for at afhjælpe spinal stenose. Jeg mærker dog tydeligt at dette program, har en klar og gavnlig virkning på mine smerter.

 3. Svend L. Christiansen

  Øvelserne er gode, de er nemme er lave, selv for en aldrende mand. De virker, og jeg er meget tilfreds.
  Mvh Svend, fra Nyborg

 4. Kaja Møller

  Jeg har haft rigtigt god gavn af træningen her. Allerede efter nogle få dages træning, blev smerten i mine ben meget mindre. Efter 4 uger med træningen har jeg det rigtigt godt. Smertefri bliver jeg nok ikke, men det her er rigtigt meget bedre end inden træningen. Mange tak, fra Kaja

 5. Henning C

  Meget glad for at jeg fandt øvelsesprogram til spinalstenose her. Har haft ondt i mine ben i 3 år nu. Til sidst kunne jeg kun gå en tur på omkring 100 meter. De andre fysioterapeuter jeg har opsøgt har ikke haft forslag til øvelser og træning der kunne hjælpe. Nu har jeg trænet med øvelserne her i 5 uger. Smerterne i begge mine ben er blevet mindre. Jeg kan gå næsten en hel kilometer nu og jeg føler at både min ryg og mine ben bliver stærkere.

 6. Inger K. Mortensen

  Øvelserne og træningen her lindrer ganske godt, og jeg er blevet stærkere i mine ben, men jeg har altså ikke fået det bedre som sådan. Jeg kan i og for sig godt se fornuften i træningsprogrammet, men nogen stor bedring har jeg altså ikke kunnet registrere. Prisen er meget rimelig og programmet er meget passende for en dame på min alder 🙂 Jeg er glad for at jeg prøvede træningen her. Vh Inger Mortensen, Albertslund

 7. Arne Schmidt

  Aalborg Rygklinik har givet nyt håb til en gammel mand. Tak for de gode øvelser. Mine smerter er mindsket betragteligt, takket være jeres træning. Jeg er dog ikke blevet i stand til at gå længere. Jeg er også 81 år gammel, og har to slidte knæ. Jeg havde helt opgivet håbet om at få det bedre, men nu kan jeg mærke at jeg får det bedre uge for uge. Jeg er meget taknemmelig. Med venlig hilsen Arne Schmidt, Fredericia

 8. Jørn Krog

  Der allerede sket en bedring af smerterne i mit ben. Jeg kan også gå længere nu, og er heller ikke så træt i ryggen som for 3 uger siden. Jeg har brugt øvelserne fra Aalborg Rygklinik i 3 uger nu, og de er nemme at lave. Jeg har også haft stor gavn af at læse de gode råd, og ikke mindst blev jeg glad for at læse hvilken anden motion jeg kan lave, uden at gøre min spinalstenose værre.

 9. Palle Toft

  Jeg har haft stort besvær med smerter i min ryg og i mine ben i knapt to år. Har været til mange behandlinger, først hos en kiropraktor, så massør og endeligt hos akupunktør. Ingenting har hjulpet. Jeg har altid været glad for at træne, men min læge sagde at jeg skulle være forsigtig med at træne, fordi det kunne forvolde skade på spinalstenose, som ham siger jeg lider af. Efter megen søgen efter råd og anvisninger, læste jeg mig frem til træningsprogrammet her, og det var ret heldigt. Nogen mirakelkur er der jo ikke tale om. Træningen har gjort mig stærkere og bedre til bens, og smerterne er meget mildere end før. Det var netop det udbytte jeg havde håbet på, så jeg er glad og tilfreds.

 10. Heino Mørk

  Træningsprogrammet har desværre ikke kunnet fjerne smerterne i mine ben.

 11. Karin Mølgaard

  Øvelsesprogrammet har hjulpet rigtigt godt på mine smerter. Jeg fik konstateret spinal stenose for 2 år siden, på grund af slidgigt i min ryg. Min læge har anbefalet øvelser, og det her program er rigtigt godt for mig. Mange tak. Mvh Karin Mølgaard, Vejle

 12. Kristina L.

  Er næsten blevet smertefri i benet. Stoppet med at tage piller. Inden træningen kunne jeg ikke engang gå en halv km. Nu kan jeg 3 km. Lægerne havde ellers sagt der ikke var noget at gøre. Har trænet med øvelserne i 4 uger nu. Har du spinale stenoser så prøv den her træning.

 13. Lars Gregersen

  Tak for gode øvelser, og tak for alle de gode informationer I lægger ud her på siden. Øvelserne her har hjulpet meget på min stenose. Det gør næsten ikke ondt i mit ben mere. Skal man fortsat lave øvelserne, når smerterne er gået helt væk? Venlig hilsen fra Lars i Kolding

  • Martin Melbye

   Hej Lars! Det spørgsmål stiller de fleste af mine patienter med spinalstenose også. Personligt ville jeg holde pause med øvelserne, når smerterne er gået væk. Du kan jo gå i gang med dem igen, hvis smerterne kommer snigende senere.
   Med med venlige hilsener,
   Martin Melbye / Aalborg Rygklinik

 14. Karoline Jakobsen

  Godt og velbeskrevet program der har været mig til stor gavn. Smerterne i mine ben er ikke gået fuldstændigt væk, men de er aftaget betragteligt efter blot 3 ugers træning.
  Karoline Jakobsen, Århus

 15. Tim Jensen

  Når man har spinal stenose og slidgigt i sin ryg, så er der ikke meget hjælp at hente nogen steder. Det kan jeg tale med om, for jeg har prøvet behandling tre steder nu, og jeg har også været omkring privathospital. De behandlinger jeg har opsøgt har udelukkende fået smerterne til at blive værre, og til at starte med troede jeg at sådan skulle det være. I det lange løb måtte jeg dog indse at det ikke var vejen frem. Nu hvor jeg har studeret det her øvelsesprogram og de ting Aalborg Rygklinik skriver om spinal stenose, så kan jeg godt se det fornuftige i at lave nogle andre øvelser som gør plads til nerven i min ryg. Jeg kan ikke sige at jeg er blevet fri for de smerter jeg døjer med, men de er blevet mærkbart mindre i styrke. De øvelser man finder i det her program gør slet ikke ondt, og for mit eget vedkommende har de som sagt hjulpet på både smerterne og mine kræfter i benet. Jeg har tilladt mig at tage et skærm print at øvelserne, og givet det til min læge. Han kunne godt trænge til at lære lidt mere om hvad man stiller op med den slags smerter her.

 16. Karen L. Madsen

  Dejligt at jeg selv kan træne smerterne bedre. De er meget generende men jeg kan mærke at øvelserne hjælper. Nemme at lave derhjemme.

 17. Paul Gorm

  God service af Aalborg Rygklinik. Først havde jeg fået købt det forkerte øvelsesprogram. Det var ingen problemer med at få ombyttet til øvelserne til stenose. Jeg er gået igang med træningen og øvelserne og det går rigtigt godt. Tak for god service og for et godt program med træning.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.