Diskusprolaps i nakken - smertelindrende øvelser - Aalborg Rygklinik

Diskusprolaps i nakken – smertelindrende øvelser

(15 kundeanmeldelser)

299,00 kr.

Øvelsesprogram med video-instruktion i effektive øvelser som lindrer smerter og stimulerer helingsprocessen ved en diskusprolaps i nakken. Få svar på de 15 mest gængse tvivlsspørgsmål. Så snart du har købt adgang, ligger øvelserne klar til dig, under menuen MIN KONTO.

Få konkrete løsninger på:

 • Hvilke øvelser er gode at lave?
 • Hvad må jeg og hvad må jeg ikke?
 • Hvad kan jeg selv gøre, for at slippe over diskusprolapsen hurtigst muligt?

Øvelserne er målrettet til behandling af nerverodstryk, på grund af diskusprolaps i nakken.

Programmet indeholder de fysioterapi-øvelser, der virker hurtigt og bedst på de fleste af mine patienter med denne type lidelse.

Beskrivelse

Få dit aktive og smertefri liv tilbage, med de øvelser der virker.

Køb direkte adgang til øvelsesprogrammet, og start din behandling når det passer dig. Øvelserne er enkle, og kan udføres i dit hjem.

Øvelserne er målrettet til behandling af nerverodstryk, på grund af diskusprolaps i nakken.

Få dit aktive og smertefrie liv tilbage

Øvelsesprogrammet  indeholder de mest effektive øvelser, der fjerner smerter fra en diskusprolaps i nakken.

Køb øvelsesprogrammet hvis…

 • Du har smerter, snurren eller summen, der stråler ud i din arm.
 • Du vil gerne lære de rigtige øvelser, som fjerner smerterne.
 • Du vil gerne være sikker på at du gør de rigtige ting.
 • Du har brug for vejledning i hvordan du skal forholde dig til skaden, og til smerterne.

Øvelsesprogrammets indhold

 • Videoinstruktion i fire øvelser der reducerer og fjerner smerterne, og gør det lettere for skaden at hele.
 • Instruktion i hvor ofte og hvor længe du skal udføre øvelserne.
 • Vejledning i hvordan du bedst kan sidde samt ligge ned uden smerter.

Desuden får du en forklaring på:

  • Hvordan og hvorfor en diskusprolaps opstår.
  • Hvordan træning påvirker helingsprocessen.
  • Hvorfor det er vigtigt at du holder dig aktiv.
  • Hvad du skal gøre hvis smerterne bliver værre.
  • Hvor meget du må motionere, lave husligt arbejde, lave fritidsaktiviteter og om du kan starte på job.
  • Hvilke typer medicin der kan hjælpe på smerterne og helingen.

Sådan fungerer det

 • Når du har betalt for øvelsesprogrammet med Mobilepay, betalingskort eller PayPal, får du en email med dit personlige log-in til dit øvelsesprogram.
 • Det eneste du skal bruge er en computer, smartphone eller tablet. Øvelserne ligger online, under menuen MIN KONTO, her på min hjemmeside.

15 anmeldelser af Diskusprolaps i nakken – smertelindrende øvelser

 1. Kristine M

  Gode øvelser, som er enkle at lave. De har hjulpet helt fantastisk godt på de smerter jeg fik på grund af diskusprolaps.

 2. Anne Marie Jensen

  Tak for øvelsesprogrammet. TRæningen begyndte at virke allerede den første dag, hvor brændende smerterne i min arm blev mindre slemme. Jeg er især glad for hvor enkelt og overskuelige øvelserne er, og så at træningen faktisk har den effekt at smerterne mindskes. Tak for hjælpen! Vh Anne Marie, Rungsted

 3. Peter Christensen

  Øvelsesprogrammet hjælper helt sikkert den snurren og soven og nervesmerter i min arm og nakke. Det har dog ikke helt været nok så jeg skal have opereret diskusprolapsen væk i næste måned.

 4. Maja R

  Takket være øvelserne her slap jeg for at blive opereret. Min venstre arm har snurret og smertet i næsten et år, og jeg har prøvet både kiropraktor, zoneterapeut og massage ved en fysioterapeut. Til sidst blev jeg sendt op på sygehuset. De ville gerne operere men jeg var rædselsslagen for at skulle under kniven. I min søgen efter om der vart andet at gøre, har jeg læst en masse om diskusprolaps på Aalborg Rygkliniks hjemmeside. De øvelser her hjalp på smerterne efter nogle få dage, og min hånd holdt op med at snurre. Det tog mig vel omkring 4-5 uger at blive helt fri for smerterne. Det bedste er at nu er jeg fri for at skulle skæres i halsen.

 5. Lars A

  Øvelsesprogrammet holder hvad det lover. Jeg fik en diskos mellem hvirvel 5 og 6 og det gjorde sindssygt ondt i min højre arm. Træningen med øvelsesprogrammet virkede lige med det samme, og fik smerterne til at blive mindre. Nu er jeg kommet helt af med pinen, og det skyldes de her øvelser, for hver gang jeg lavede dem, blev det mindre og mindre ømt i min arm.

 6. Kristian J

  Tak for et smadder godt program med gode øvelser. Har to diskusprolapser midt i nakken. Øvelserne har fjernet smertene i både min arm og min nakke. Min hånd og mine fingre sover heller ikke længere. Vh Kristian

 7. Marianne Thomsen

  Øvelserne er gode og de har hjulpet meget på min discusprolaps. Efter nogle få dage kunne jeg nøjes med at tage halv så mange smertestillende, og nu er jeg stoppet helt med pillerne. Øvelserne har simpelthen hjulpet så godt. Det er virkelig godt at kunne lave øvelserne, og så mærke at smerterne svinder og går væk. Tak for et godt øvelsesprogram til min discus.

 8. Karen M

  Jeg har haft super hjælp i det her øvelsesprogram. Øvelserne begyndte hurtigt at virke. Smerterne i min arm, og den grimme stikken i hånden begyndte hurtigt at gå over. Min diskusprolaps startede for cirka to måneder siden. Da jeg havde brugt øvelserne i 3-4 dage, var smerten allerede meget mindre. Jeg havde en samtale med Martin Melbye om at gå i gang med mit arbejde igen. Det havde jeg også rigtigt meget gavn af. Nu er jeg blevet rask og har det godt igen. Tak for hjælpen.

 9. Kristian Holst

  Et godt program. Meget overskueligt. Skulle kun træne i et par dage før smerterne blev mindre. Har trænet i to uger nu, og smerter fra diskusprolapsen er næsten helt væk. Når det gør ondt i armen laver jeg bare øvelserne. Så går det væk. Hjælper også på snurren i min hånd.

 10. Arne C. Krog

  Har haft ondt på grund af diskusprolaps i 4 år. Nu har jeg fulgt øvelsesprogrammet og anvisningerne her i 4 uger. I den periode er der sket stor forbedring af mine smerter. Tak for det Aalborg Rygklinik. Mvh Arne C. K.

 11. Jane Frederiksen

  Jeg er meget glad for øvelsesprogrammet, og jeg vil også gerne takke for alt det viden lægger på hjemmesiden her. Jeg var sygemeldt med en diskusprolaps, og havde svært ved at finde en ordentlig vejledning i hvad jeg må og hvad jeg ikke må. Den viden og vejledning har jeg fået her, og det har haft stor betydning for mig. Øvelserne er gode og de hjalp virkeligt godt på mine smerter.

 12. Morten Frederiksen

  Tak for et rigtigt godt program. Øvelserne er nemme at lave, og de hjælper nærmest med det samme. Det er dejligt at øvelserne ligefrem får smerterne til at blive mindre. Jeg har ellers været vant til at øvelser bare fik smerterne til at blive værre. Kan kun anbefale det her program, hvis man han en diskos prolaps i sin nakke.

 13. Meta Larsen

  Øvelserne hjalp desværre ikke på min diskusprolaps. Aalborg Rygklinik svarede hurtigt da jeg skrev til dem på email. Det er jeg glad for. Tak.

 14. Flemming L

  Et godt øvelsesprogram. Det har hjulpet mig igennem min diskusprolaps. Jeg har haft ondt og snurren i fem måneder. Øvelserne fik hurtigt smerterne i ro. Få dage efter kunne jeg bruge armen mere. Nu har jeg ikke ondt i nakken og i armen mere. Min hånd føles også helt normal igen.

 15. Søren M.

  Tak for alle de gode og brugbare informationer om diskusprolaps her på hjemmesiden, og for de gode øvelser her. Jeg har haft meget stor glæde af begge dele.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.