Diskusprolaps i nakken - smertelindrende øvelser - Aalborg Rygklinik

Diskusprolaps i nakken – smertelindrende øvelser

(10 kundeanmeldelser)

DKK 199,00

Øvelsesprogram med video-instruktion i effektive øvelser som lindrer og fjerner smerter fra diskusprolaps i nakken. Få svar på de 15 mest gængse tvivlsspørgsmål. Så snart du har købt adgang, ligger øvelserne klar til dig, under menuen MIN KONTO.

Få konkrete løsninger på:

 • Hvilke øvelser er gode at lave?
 • Hvad må jeg og hvad må jeg ikke?
 • Hvad kan jeg selv gøre, for at slippe over diskusprolapsen hurtigst muligt?

 

Beskrivelse

Få dit aktive og smertefri liv tilbage, med de øvelser der virker.

Køb direkte adgang til øvelsesprogrammet, og start din behandling når det passer dig. Øvelserne er enkle, og kan udføres i dit hjem.

Få dit aktive og smertefrie liv tilbage

Øvelsesprogrammet  indeholder de mest effektive øvelser, der fjerner smerter fra en diskusprolaps i nakken.

Køb øvelsesprogrammet hvis…

 • Du har smerter, snurren eller summen, der stråler ud i din arm.
 • Du vil gerne lære de rigtige øvelser, som har en gavnlig virkning.
 • Du vil gerne være sikker på at du gør de rigtige ting.
 • Du har brug for vejledning i hvordan du skal forholde dig til skaden, og til smerterne.

Behandlingsprogrammets indhold

 • Tre øvelser der reducerer og fjerner smerterne, og gør det lettere for skaden at hele.
 • Vejledning i hvordan du bedst kan sidde samt ligge ned uden smerter.

Desuden får du en forklaring på:

  • Hvordan og hvorfor en diskusprolaps opstår.
  • Hvordan træning påvirker helingsprocessen.
  • Hvorfor det er vigtigt at du holder dig aktiv.
  • Hvad du skal gøre hvis smerterne bliver værre.
  • Hvor meget du må motionere, lave husligt arbejde, lave fritidsaktiviteter og om du kan starte på job.
  • Hvilke typer medicin der kan hjælpe på smerterne og helingen.

Sådan fungerer det

Øvelsesprogrammet er tilgængeligt for dig med det samme, under menuen MIN KONTO. Programmet er tilgængeligt 24 timer i døgnet, alle ugens dage, og så ofte du har brug for det.

10 anmeldelser af Diskusprolaps i nakken – smertelindrende øvelser

 1. Avatar

  Jane Frederiksen

  Jeg er meget glad for øvelsesprogrammet, og jeg vil også gerne takke for alt det viden lægger på hjemmesiden her. Jeg var sygemeldt med en diskusprolaps, og havde svært ved at finde en ordentlig vejledning i hvad jeg må og hvad jeg ikke må. Den viden og vejledning har jeg fået her, og det har haft stor betydning for mig. Øvelserne er gode og de hjalp virkeligt godt på mine smerter.

 2. Avatar

  Marianne Thomsen

  Øvelserne er gode og de har hjulpet meget på min discusprolaps. Efter nogle få dage kunne jeg nøjes med at tage halv så mange smertestillende, og nu er jeg stoppet helt med pillerne. Øvelserne har simpelthen hjulpet så godt. Det er virkelig godt at kunne lave øvelserne, og så mærke at smerterne svinder og går væk. Tak for et godt øvelsesprogram til min discus.

 3. Avatar

  Morten Frederiksen

  Tak for et rigtigt godt program. Øvelserne er nemme at lave, og de hjælper nærmest med det samme. Det er dejligt at øvelserne ligefrem får smerterne til at blive mindre. Jeg har ellers været vant til at øvelser bare fik smerterne til at blive værre. Kan kun anbefale det her program, hvis man han en diskos prolaps i sin nakke.

 4. Avatar

  Kristine M

  Gode øvelser, som er enkle at lave. De har hjulpet helt fantastisk godt på de smerter jeg fik på grund af diskusprolaps.

 5. Avatar

  Lars A

  Øvelsesprogrammet holder hvad det lover. Jeg fik en diskos mellem hvirvel 5 og 6 og det gjorde sindssygt ondt i min højre arm. Træningen med øvelsesprogrammet virkede lige med det samme, og fik smerterne til at blive mindre. Nu er jeg kommet helt af med pinen, og det skyldes de her øvelser, for hver gang jeg lavede dem, blev det mindre og mindre ømt i min arm.

 6. Avatar

  Meta Larsen

  Øvelserne hjalp desværre ikke på min diskusprolaps. Aalborg Rygklinik svarede hurtigt da jeg skrev til dem på email. Det er jeg glad for. Tak.

 7. Avatar

  Anne Marie Jensen

  Tak for øvelsesprogrammet. TRæningen begyndte at virke allerede den første dag, hvor brændende smerterne i min arm blev mindre slemme. Jeg er især glad for hvor enkelt og overskuelige øvelserne er, og så at træningen faktisk har den effekt at smerterne mindskes. Tak for hjælpen! Vh Anne Marie, Rungsted

 8. Avatar

  Peter Christensen

  Øvelsesprogrammet hjælper helt sikkert den snurren og soven og nervesmerter i min arm og nakke. Det har dog ikke helt været nok så jeg skal have opereret diskusprolapsen væk i næste måned.

 9. Avatar

  Maja R

  Takket være øvelserne her slap jeg for at blive opereret. Min venstre arm har snurret og smertet i næsten et år, og jeg har prøvet både kiropraktor, zoneterapeut og massage ved en fysioterapeut. Til sidst blev jeg sendt op på sygehuset. De ville gerne operere men jeg var rædselsslagen for at skulle under kniven. I min søgen efter om der vart andet at gøre, har jeg læst en masse om diskusprolaps på Aalborg Rygkliniks hjemmeside. De øvelser her hjalp på smerterne efter nogle få dage, og min hånd holdt op med at snurre. Det tog mig vel omkring 4-5 uger at blive helt fri for smerterne. Det bedste er at nu er jeg fri for at skulle skæres i halsen.

 10. Avatar

  Kristian Holst

  Et godt program. Meget overskueligt. Skulle kun træne i et par dage før smerterne blev mindre. Har trænet i to uger nu, og smerter fra diskusprolapsen er næsten helt væk. Når det gør ondt i armen laver jeg bare øvelserne. Så går det væk. Hjælper også på snurren i min hånd.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Du kunne også være interesseret i...