Diskusprolaps - online øvelsesprogram - Aalborg Rygklinik
Diskusprolaps

Diskusprolaps – online øvelsesprogram

FÅ DIT AKTIVE SMERTEFRIE LIV TILBAGE

Online øvelser og træning. Fjern smerter og få skaden til at hele. Aalborg Rygklinik har behandlet diskusprolapser siden 1999.

DU FÅR…

 • Video med effektive øvelser der fjerner smerter fra en diskusprolaps i lænden.
 • Optræningsøvelser som stimulerer helingen, så du hurtigt kan gå i gang med dine dagligdags aktiviteter, fritidsinteresser og job.
 • Vejledning i hvordan du skal forholde dig til skaden, og til smerterne.
 • Anvisning af hvordan du kan sidde, stå og ligge ned, uden smerter.
 • Start behandlingen når det passer dig.

KØB ØVELSESPROGRAMMET HVIS…

 • Du har haft symptomer på diskusprolaps i op til 6 måneder.
 • Du har smerter, snurren eller summen, der stråler ned i dit ene lår eller ben.
 • Du vil gerne lære de rigtige øvelser, som har en gavnlig virkning.
 • Du vil gerne være sikker på at du gør de rigtige ting.
 • Du har brug for vejledning i hvordan du skal forholde dig til skaden, og til smerterne.

BRUGERNES VURDERING: 5 ud af 5 stjerner (17 anmeldelser)

MORTEN FREDERIKSEN

Rating: 5 out of 5.

Øvelserne hjalp med det samme, og i løbet af få dage kunne jeg igen sove normalt om natten. I løbet af en uge var jeg næsten helt smertefri. Jeg kan kun anbefale at man køber pakken med de her øvelser. De har hjulpet rigtigt godt på min diskusprolaps.

LINE CHRISTOFFERSEN

Rating: 5 out of 5.

Jeg er meget begejstret for at have fået det her øvelsesprogram, og jeg vil også gerne sige tak for alle de gode artikler I lægger på hjemmesiden. Når man er sygemeldt med en diskusprolaps, så finder man ud af at det er svært at få en god viden og vejledning, men det har jeg fundet her. Tak. Øvelserne er gode, og virker helt vildt godt på mine smerter.

KIRSTEN L.

Rating: 5 out of 5.

Jeg er rimeligt begejstret for at I har lagt det her behandlingsprogram ud på jeres hjemmeside. Det er fedt at få øvelser og vejledning, på et højt fagligt niveau, og så til den pris. Jeg er selv fysioterapeut, og har været uheldig at få en lumbal diskusprolaps mellem L5 og S1 på højre side. Jeg har ikke selv forstand på at behandle rygproblemer, og jeg bor langt fra Aalborg Rygklinik. Det her selvbehandlings-program er simpelthen genialt for mig. Vil anbefale det til alle.

MARTIN SVENSSON

Rating: 5 out of 5.

Takket være de her øvelser, er jeg nu i bedring med min discus prolaps. Jeg har haft nervesmerter fra discus i 5 måneder. Jeg har ikke kunnet få svar på hvad jeg kunne gøre få det bedre. Øvelserne i programmet her begyndte meget hurtigt at afhjælpe smerter og sovende snurren i mit ben. Programmet har også givet mig en særdeles håndfast og simpel fremgangsmåde, så jeg selv kan arbejde aktivt på at få det bedre. Jeg har det rigtig meget bedre, end da jeg gik i gang med træningen for 2 uger siden siden. De videoer der ligger i programmet, og på Aalborg Rygkliniks hjemmeside, har givet mig svar på de ting jeg har været bekymret for. Blandt andet var det rart at få svar på, hvorfor smerterne ind imellem kan blusse op og blive kraftigere. Og så er det jo en gave, at have nogle meget enkle øvelser, der virker til at få smerterne til at falde til ro igen. Jeg vil også anbefale øvelsesprogrammet fordi det er så overskueligt. Det er dejligt at man faktisk kun skal træne med en eller to øvelser ad gangen. Tak for hjælpen.

Din ryg – min ekspertise

Fysioterapeut Martin Melbye, Aalborg Rygklinik, er medforfatter af Sundhedsstyrelsens Nationale retningslinier for behandling af nerverodstryk på grund af diskusprolaps. Han underviser fysioterapeuter i ind- og udland.

Vil du vide mere om diskusprolaps?

 • Hvordan opstår en diskusprolaps?
 • Hvordan virker øvelser på helingen?
 • Hvordan skal du forholde dig til at smerterne pludseligt blusser op?
 • Hvorfor er det vigtigt at du holder dig fysisk aktiv, når du har en diskusprolaps?
 • Få svarene her.

I mit online træningsprogram for diskusprolaps, får du svar på alle dine spørgsmål i forbindelse med at komme af med skaden.