Succes hver uge! - Aalborg Rygklinik
Nyheder

Succes hver uge!

Behandling af nakken

På Aalborg Rygklinik føres systematisk statistik over behandlingsforløbenes varighed, pris og effekt, og her aflægger vi statusrapport over det seneste halve år, hvor vi afsluttetede 109 behandlingsforløb.

SUCCES HVER UGE

Vi har i snit afsluttet 4,5 behandlingsforløb om ugen i det sidste halve år, og hver uge er det lykkedes at hjælpe 4 af patienterne tilbage til en aktiv og smertefri hverdag. Halvdelen af patienterne har endda forsøgt anden behandling, uden tilfredsstillende effekt, inden de konsulterede Aalborg Rygklinik. Det kalder vi en succes!

GRUNDIGERE ER BILLIGERE

Rygklinikken er den eneste klinik med fysioterapi i Aalborg, hvor der sættes 75 minutter af til, at undersøge patienten og 45 minutter til de opfølgende behandlinger.

Som konsekvens af grundighed, god tid til hver patient, faglig ekspertise og et godt samarbejde med de praktiserende læger, er antallet af behandlinger pr. patientforløb relativt lavt. Derfor er priserne på behandlingsforløb meget konkurrencedygtige.

Mere end halvdelen af de patienter der opsøger klinikken får økonomisk kompensation for behandlingsudgifterne, via Sygeforsikringen Danmark eller en privat sundheds- eller fritids-/ulykkesforsikring.

I fremtiden håber vi på at kunne hjælpe endnu flere mennesker tilbage til en aktiv og smertefri hverdag.