Rygtræning hos Pilates Aalborg - Sundhed for krop og sjæl - Aalborg Rygklinik
Nyheder

Rygtræning hos Pilates Aalborg – Sundhed for krop og sjæl

Idag gjorde jeg noget som de fleste af mine mandlige venner sikkert vil drille mig med – jeg tog til pilates.Rygtræning med pilates

Gennem tiden har jeg haft rigtigt mange patienter, som har berettet om den effektive hjælp og træning de har fået hos Pilates Aalborg, så jeg tænkte at det var på tide at jeg selv fik en smagsprøve.

EFFEKTIV TRÆNING

Selv om jeg havde store forventninger til træningen, så var jeg alligevel positivt overrasket. Øvelserne var simpelthen lækre at lave. Jeg tror ikke der var en eneste muskel i ryg, nakke, skuldre og bækken som ikke blev trænet, udspændt og afspændt i løbet af pilates-timen.

Træningen var utroligt effektiv men alligevel så skånsom for leddene, at enhver med ondt i ryg eller nakke ville kunne være med. Instruktøren var også ret god til at justere øvelserne, så dem der havde en skavank alligevel fik effektiv træning.

Jeg kan kun anbefale rygtræningen hos Pilates Aalborg til enhver der har behov for og lyst til effektiv træning. Det er ren sundhed for krop og sjæl!