Priser - Aalborg Rygklinik

Priser

Et forløb strækker sig typisk over 3-6 konsultationer, der starter med en grundig forundersøgelse. Her analyseres din skade i ryg eller nakke, hvorefter du lærer de øvelser, som kompenserer for den belastning, der giver smerten. Øvelserne er enkle og sikrer, at din skade heler og bliver stærk igen.

Ring for tidsbestilling

Behandlingsforløb starter med en grundig forundersøgelse. Her analyseres din skade i ryg eller nakke, hvorefter du lærer de øvelser, som kompenserer for den belastning, der giver smerten. Øvelserne er enkle og sikrer, at din skade heler og bliver stærk igen.

De fleste sundhedsforsikringer dækker behandlingen

De fleste sundhedsforsikringer dækker helt eller delvist udgiften til et fysioterapi-forløb på Budolfi Privathospital. Kontakt din sundhedsforsikring for at få en betalingsgaranti. Så klarer vi afregningen med dit forsikringsselskab.

Få de rigtige øvelser

Få de rigtige øvelser der fjerner dine smerter og genoptræner din skade. Aalborg Rygklinik er en del af Budolfi Privathospital, som har et af Danmarks dygtigste rygteams, med bred tværfaglig viden og mange års erfaring. Har du brug for behandling hos fysioterapeut Martin Melbye, så bestil tid på Rygcenteret på Budolfi Privathospital på tlf 70 11 11 66.