Konsultation via Skype / Whatsapp / Facetime - Aalborg Rygklinik
Nyheder

Konsultation via Skype / Whatsapp / Facetime

Et tilbud til patienter der bor langt væk fra Aalborg, men som ønsker samtale, vejledning og rådgivning. Bestil tid til denne form for konsultation ved at ringe til mig på tlf 20 72 64 48 eller skrive til mig på martin@aalborgrygklinik.dk

PRIS

kr 995,-

KONSULTATIONEN

Der afsættes 45 minutter af til konsultationen. Efterfølgende modtager du et kort skriftligt resume af samtalen, på email.

Konsultationen foregår på den måde, at vi først taler om hvilken form for hjælp eller vejledning du har brug for. Derefter er der nogle konkrete spørgsmål jeg stiller dig, for at jeg kan sætte mig ind i din problemstilling, og derefter vejleder jeg dig, alt efter hvilken hjælp det er du ønsker af mig. 

BETINGELSER

Du betaler for konsultationen på forhånd. Du kan ændre tidspunktet for konsultationen med 3 dages forudgående varsel. Beløbet refunderes ikke hvis du udebliver eller aflyser.

Det er absolut at foretrække at patienter konsulterer mig ved fysisk fremmøde på klinikken, og konsultation via Skype, Whatsapp eller Facetime er derfor til patienter der bor langt fra Aalborg, som ønsker min vejledning.