LÆR SELV AT FJERNE SMERTERNE

Der er masser af fordele ved at lære hvordan du selv kan fjerne eller mindske smerterne fra en rygskade, iskias eller diskusprolaps. Jeg har arbejde med mennesker der har rygskader, siden 1999, og jeg har set konsekvenserne når patienter er blevet afhængige af at gå til den samme behandler i det uendelige. Jeg ser det som en kæmpe fordel at du selv bliver i stand til at gøre noget, der fjerner smerterne.

HOVEDPOINTEN ER…

Har du rygsmerter, iskias eller en diskusprolaps, så sørg for at lære hvad du selv kan gøre for at få det bedre. Min erfaring er at de patienter der lærer hvordan de selv kan forbedre sin situation, klarer sig væsentligt bedre, end dem der bliver afhængige af at gå til en behandler for at få lindret smerterne.

På Aalborg Rygklinik tager behandlingen derfor udgangspunkt i, hvad du selv kan gøre for at fjerne eller mindske symptomerne.

TAG SELV KONTROL OVER SMERTERNE

Når du selv lærer de øvelser som kan fjerne smerterne, så sparer du tid og penge fordi du ikke behøver at gå til hyppige behandlinger. Du får selv kontrol over smerterne, fordi du er uafhængig andres hjælp til at få det bedre. Ud fra en grundig undersøgelse af dine smerter og af din ryg, lærer jeg dig hvilke øvelser og råd der kan mindske eller helt fjerne rygsmerter, symptomer fra iskias eller diskusprolaps.

SLIP AF MED BEGRÆNSNINGERNE

Folk der selv lærer at fjerne eller mindske rygsmerter, iskias og symptomer fra en diskusprolaps, fungerer bedre i dagligdagen. De kan tillade sig at være mere aktive, og at gøre mere af de aktiviteter der ellers provokerer smerterne. Skulle smerterne blusse op, fordi de har gjort for meget, har de selv redskaberne til at få smerterne til at falde til ro igen.

Har du brug for vejledning i hvordan du går igang med dine normale aktiviteter igen, huslige opgaver, fritidsinteresser, motion og job, så hjælper jeg dig med at lave en plan for, hvordan du kommer igang på en sikker og fornuftig måde.

HUMØRET BLIVER BEDRE

Når smerterne begrænser dine muligheder for at leve det liv du gerne vil, går det ofte ud over humøret. Når du selv får redskaberne til at kontrollere smerterne, og du kan leve en mere normal dagligdag, har det en gavnlig virkning på dit humør.

VIRKER DET ALTID?

Nej, de metoder jeg bruger til at behandle rygsmerter, iskias og diskusprolaps, kurerer ikke alle mennesker. Kan jeg ikke hjælpe dig, vil der i nogle tilfælde være andre behandlingsmuligheder, som jeg nok skal vejlede dig i.

Søg på denne side

Få den rigtige behandling

Ring til klinikken

Tlf 20 72 64 48

Det siger patienterne

TO GENSTRIDIGE DISKUSPROLAPSER"Martin er en helt unik person med utrolig stor ekspertise, empati og handlekraft. Jeg har to diskusprolapser i ryggen, som virkelig er genstridige og derved har været svære og få bugt med, men Martin forsøger på alle tænkelige måder at hjælpe. Jeg kan på det varmeste anbefale Aalborg Rygklinik". Dorte Jakobsen
AALBORG RYGKLINIK ER STEDET"Aalborg Rygklinik er stedet, hvis du døjer med ryggen. Martin har hjulpet mig HVER gang". Iben Christensen
TAK FOR HJÆLPEN"Tusind tak for hjælpen ifm min indlæggelse på sygehuset, dejligt at du tog over. Ville ønske at jeg havde kontaktet dig for 3 år siden, så jeg havde fået den rigtige diagnose fra starten, det tog dig 45 minutter og stille den rigtige diagnose". Dorte Farsø
I GODE HÆNDER EFTER UHELD MED NAKKEN“Efter et uheld fik jeg rigtigt ondt i nakken. Martin Melbye gav mig en forklaring på årsagen til smerterne, og lærte mig to simple øvelser som fjernede smerterne. Havde jeg vidst at smerterne kunne fjernes så let og effektivt, havde jeg ikke ventet 2 måneder med at gå til fysioterapi”. Jette Eriksen
NORMAL IGEN EFTER DISKUSPROLAPS“Da Jeg fik en diskusprolaps, gjorde smerterne det umuligt at passe mit job som murer. Til sidst måtte min kone klare alt det huslige. Min læge henviste mig til Aalborg Rygklinik. Martin hjalp mig med at få styr på smerterne. Nu kan jeg gå på arbejde, og have en normal dagligdag”. Karsten Frandsen
ENDELIG BLEV JEG TAGET ALVORLIGT“Martin Melbye på Aalborg Rygklinik hjalp mig, da jeg fik den tredje diskusprolaps. Jeg havde prøvet al mulig behandling uden at få det bedre. Jeg ville helst opereres og have prolapsen fjernet. Martin kunne sige, at fysioterapi ikke ville hjælpe hurtigt. Nu er jeg blevet opereret og har det godt. Tak fordi du tog mig alvorligt Martin!”. Jonas T
EN REN FORNØJELSE“Jeg vil godt anbefale Martin! Jeg har en diskusprolaps i ryggen, og jeg tør ikke at få den opereret. Det var en ren fornøjelse at besøge Martin på Aalborg Rygklinik, for han tog sig god tid til at forklare hvorfor jeg har ondt og hvad der kan gøres ved det. Jeg følte mig rigtigt tryg og nu forstår jeg virkeligt, hvad det er der skal til for at jeg får det bedre". Jens Andersen
HJALP MED DET SAMME“Efter at have døjet med ondt i ryggen i 2-3 måneder, tog jeg mig sammen til at gå til lægen. Han sendte mig hen på Aalborg Rygklinik. Allerede efter den første behandling mærkede jeg at smerterne i ryggen var blevet mindre. De øvelser jeg fik, hjalp også". Olav Christiansen
TAK FOR FORKLARINGEN"Hej Martin! En fantastisk video, jeg netop fandt på nettet, som du har lavet. Jeg fik en diskusprolaps for ca. 12 mdr. siden og din beskrivelse har været den, som jeg har kunnet forstå, selvom jeg undervejs har forsøgt at sætte mig ind i problemet. Så tak for det." Pia Christensen
MARTIN TALER LIGE UD AF POSEN"Martin taler lige ud af posen i et sprog, man kan forstå. Han er hjælpsom langt udover det forventlige. Nå, ja - så er han også dygtig og tænker sig om. Bedste anbefalinger herfra!", Mick Anderson

På Aalborg Rygklinik får du

Svar på dine spørgsmål

Individuel behandlingsplan

Indblik i årsagen smerterne

Grundig undersøgelse af din ryg

Øvelser med direkte og målrettet virkning

Få seneste nyt om din ryg

Sidste nyt om din ryg - direkte i din indbakke.

© 2020 Aalborg Rygklinik .