DERFOR ER ØVELSER DEN BEDSTE LØSNING! - Aalborg Rygklinik
Råd og tips

DERFOR ER ØVELSER DEN BEDSTE LØSNING!

Jeg ser det som en kæmpe fordel at du selv bliver i stand til at lave øvelser, der fjerner smerterne fra en rygskade, iskias eller diskusprolaps. Jeg har arbejdet med mennesker, der har rygskader, siden 1999, og jeg har set konsekvenserne når patienter er blevet afhængige af at gå til den samme behandler i det uendelige.

HOVEDPOINTEN ER…

Har du rygsmerter, iskias eller en diskusprolaps, så sørg for at lære hvad du selv kan gøre for at få det bedre. Min erfaring er at de patienter der lærer hvordan de selv kan forbedre sin situation, klarer sig væsentligt bedre, end dem der bliver afhængige af at gå til en behandler for at få lindret smerterne.

På Aalborg Rygklinik tager behandlingen derfor udgangspunkt i, hvad du selv kan gøre for at fjerne eller mindske symptomerne.

TAG SELV KONTROL OVER SMERTERNE

Når du selv lærer de øvelser som kan fjerne smerterne, så sparer du tid og penge fordi du ikke behøver at gå til hyppige behandlinger. Du får selv kontrol over smerterne, fordi du er uafhængig andres hjælp til at få det bedre. Ud fra en grundig undersøgelse af dine smerter og af din ryg, lærer jeg dig hvilke øvelser og råd der kan mindske eller helt fjerne rygsmerter, symptomer fra iskias eller diskusprolaps.

SLIP AF MED BEGRÆNSNINGERNE

Folk der selv lærer at fjerne eller mindske rygsmerter, iskias og symptomer fra en diskusprolaps, fungerer bedre i dagligdagen. De kan tillade sig at være mere aktive, og at gøre mere af de aktiviteter der ellers provokerer smerterne. Skulle smerterne blusse op, fordi de har gjort for meget, har de selv redskaberne til at få smerterne til at falde til ro igen.

Har du brug for vejledning i hvordan du går igang med dine normale aktiviteter igen, huslige opgaver, fritidsinteresser, motion og job, så hjælper jeg dig med at lave en plan for, hvordan du kommer igang på en sikker og fornuftig måde.

HUMØRET BLIVER BEDRE

Når smerterne begrænser dine muligheder for at leve det liv du gerne vil, går det ofte ud over humøret. Når du selv får redskaberne til at kontrollere smerterne, og du kan leve en mere normal dagligdag, har det en gavnlig virkning på dit humør.

VIRKER DET ALTID?

Nej, de metoder jeg bruger til at behandle rygsmerter, iskias og diskusprolaps, kurerer ikke alle mennesker. Kan jeg ikke hjælpe dig, vil der i nogle tilfælde være andre behandlingsmuligheder, som jeg nok skal vejlede dig i.

FÅ DE RIGTIGE ØVELSER

Få et overskueligt program, med de øvelser der virker. Bestil tid til individuel vejledning og øvelsesinstruktion, eller download et af mine online øvelsesprogrammer.