Fjern rygsmerter og nakkesmerter med øvelser - Aalborg Rygklinik
Nyheder

Fjern rygsmerter og nakkesmerter med øvelser

En del af de mennesker der lider af ondt i ryggen, eller af nakkesmerter, vil være i stand til selv at fjerne smerterne igen, ved hjælp af helt simple øvelser. Øvelserne er så simple at de kan udføres derhjemme, og oftest også på arbejdspladsen.

Øvelserne har en direkte effekt på led, sener og muskler i ryggen og nakken. Smerterne bliver bedre så snart du laver øvelserne, eller umiddelbart bagefter.

EKSEMPLER PÅ RYG-ØVELSER

Her ser du et lille udvalg af de enkle smertelindrende øvelser – klik her.

SMERTER I RYG ELLER NAKKE

Jeg anbefaler at du laver de smertelindrende øvelser hver eller hver anden vågne time. Til at starte med, vil den smertelindrende effekt være kortvarig, men efterhånden som de belastede led, sener og muskler begynder at hele, holder den smertelindrende effekt i længere tid.

Så snart smerterne er i bedring, og du begynder at få det bedre, kan du nøjes med at lave øvelserne nogle få gange om dagen.

LÆR DE RIGTIGE ØVELSER TIL DIN RYG

Lær de øvelser der passer præcist til din skade. Mit speciale er at lære dig hvad du selv kan gøre, for at slippe af med smerterne. På den måde får du selv kontrol over dine smerter, og du undgår at skulle gå til en endeløs række af behandlinger.

Bestil en tid til grundig undersøgelse og instruktion i øvelser på Aalborg Rygklinik.

Ring til klinikken