HJALP RYGGEN MED DET SAMME - Aalborg Rygklinik

HJALP RYGGEN MED DET SAMME

 

untitled

“Efter at have døjet med ondt i ryggen i 2-3 måneder, tog jeg mig sammen til at gå til lægen. Lægen sendte mig hen til undersøgelse og behandling på Aalborg Rygklinik. Jeg var meget overrasket over hvor hurtigt behandlingen hjalp. Allerede efter den første behandling mærkede jeg at smerterne i ryggen var blevet mindre. Jeg havde endda troet at behandlingerne skulle gøre ondt for at den hjalp, men sådan var det slet ikke. Det bedste var sådan set at Martin gav mig nogle øvelser, som jeg selv kunne bruge til at lindre smerterne – og det hjalp også med det samme! Det eneste der ærgrer mig er, at jeg ventede i flere måneder med at gå til behandling. Jeg kunne have sparet mange pinsler hvis jeg var gået til proffen fra start af.”, Olav Christiansen, 54 år

 

PATIENTERNE SIGER

Her er hvad patienterne siger om Aalborg Rygklinik