Behandling - Aalborg Rygklinik
Behandling

Behandling

Få de rigtige øvelser der fjerner dine smerter og genoptræner din skade. Aalborg Rygklinik er en del af Budolfi Privathospital, som har et af Danmarks dygtigste rygteams, med bred tværfaglig viden og mange års erfaring. Har du brug for behandling hos fysioterapeut Martin Melbye, så bestil tid på Rygcenteret på Budolfi Privathospital på tlf 70 11 11 66.

Behandlingsforløb strækker sig typisk over 3-6 konsultationer, der starter med en grundig forundersøgelse. Her analyseres din skade i ryg eller nakke, hvorefter du lærer de øvelser, som kompenserer for den belastning, der giver smerten. Øvelserne er enkle og sikrer, at din skade heler og bliver stærk igen.

Ring for tidsbestilling

Iskias-smerter

Behandling af iskias afhænger af, hvilken årsag der er til smerterne. Derfor starter den første konsultation med at jeg interviewer dig om en del forskellige detaljer omkring dine smerter. Herefter undersøger jeg din ryg og dit ben.

De typiske årsager jeg ser til iskias-smerter er at nerven sidder i klemme, stivhed eller arvæv ved nerven, eller en overbelastningsskade. Disse årsager kan behandles med øvelser, træning og vejledning i hvad du skal gøre. Et typisk behandlingsforløb strækker sig over 3-6 konsultationer.

Læs mere om behandling af iskias-smerter her.

Diskusprolaps i lænden eller nakken

Et typisk behandlingsforløb for diskusprolaps strækker sig over 4 konsultationer, over en periode på 4-16 uger. Du får en grundig instruktion i hvilke øvelser du skal lave, for at fjerne smerterne og at hjælpe diskusprolapsen med at heles. Alt efter hvordan din dagligdag er påvirket, vejledes du i, hvilke ting du skal gøre for at komme bedst igennem forløbet.

Læs mere om behandling af diskusprolaps her.

Smerter i ryggen

Min behandling af rygsmerter tager udgangspunk i, hvad du selv kan gøre for at slippe af med smerterne, og genoptage dine normale aktiviter derhjemme, på arbejde og i din fritid. Behandlingsforløb ved rygsmerter er meget forskellige. Er det et helt ny-opstået akut hold i ryggen du har, eller er det tale om langvarige smerter. Er smerterne bare en let gene, eller er der tale om invaliderende smerter. Det er faktorer der har betydning for behandlingen. Et forløb strækker sig typisk over 1-6 konsultationer.

Læs mere om behandling af rygsmerter her.

Smerter i nakken

Min behandling af smerter i nakken, tager udgangspunk i, hvad du selv kan gøre for at slippe af med smerterne, og genoptage dine normale aktiviter derhjemme, på arbejde og i din fritid. Behandlingsforløb ved nakkesmerter er meget forskellige. Er det et helt ny-opstået akut hold i nakken du har, eller er det tale om langvarige smerter. Er smerterne bare en let gene, eller er der tale om invaliderende smerter. Det er faktorer der har betydning for behandlingen. Et forløb strækker sig typisk over 1-6 konsultationer.

Læs mere om behandling af nakkesmerter her.

Spinalstenose

Behandlingsforløb for spinalstenose strækker sig over 3 konsultationer, over en periode på 4-12 uger. Du får en grundig instruktion i de øvelser du skal lave, for at fjerne smerterne. Du lærer også hvordan du bedst kan lindre smerterne når du sidder, ligger eller står stille det samme sted. Er der behov for det, lærer jeg dig muskelstyrkende øvelser for din ryg og dine ben.

Læs mere om behandling af spinalstenose her.

Bor du langt væk fra Aalborg?

Her kan du hente programmer med mine bedste øvelser, til at lindre og fjerne smerter. Programmerne indeholder optræning og vejledning. Har du brug for individuel vejledning, tilbyder jeg personlig vejledning online via Skype, Facetime, email m.m.

Her finder du online øvelsesprogrammer med smertelindrende øvelser.